Ő Ethan Hawke felesége már 13 éve: Ryan két kislányt szült a színésznek

Ethan Hawke és a bájos Ryan 2008-ban mondták ki a boldogító igent.

ethan-hawke-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ethan Hawke 19 esztendős volt, amikor egy olyan alkotásba válogatták be, amivel az egész világ megismerte a nevét. A Holt költők társasága csupán élete harmadik filmes munkája volt, ám bőven elégnek bizonyult ahhoz, hogy megalapozza vele a karrierjét az álomgyárban.

Nemcsak a munka frontján bizonyult szerencséje, hanem a párkeresés terén is. Ráadásul első nagy szerelmével, Uma Thurmannel sokáig birtokolták a Hollywood ügyeletes álompárja jelzőt. A házasságuk 1998-tól 2004-ig tartott, rosszakaróik szerint épp az a nő vetett véget a kapcsolatuknak, akinek a színész másodjára esküdött örök hűséget.

Ethan Hawke második felesége, Ryan

Második felesége, Ryan Shawhughes volt Thurmannel közös gyermekei, Maya és Levon nevelőnője. Bár sokan úgy tartják, miatta romlott meg a két filmcsillag közt a viszony, ezt Hawke több alkalommal is cáfolta.

ethan hawke 1
Fotó: Bruce Glikas / Getty Images Hungary

- Tudom, hogy az emberek egy olyan A muzsika hangja-szerű félrelépést képzelnek el, de nem így történt. Az igazság az, hogy mire Ryannel egymásba szerettünk, már nem én voltam a munkaadója – ecsetelte a The Guardiannak.

A bájos szőke hajú nővel végül 2008-ban kötötték össze az életüket, és bár a privát szférájukat a lehető legjobban igyekeznek megtartani maguknak, ha olykor együtt mutatkoznak a nyilvánosság előtt, le sem tagadhatják, mennyire boldogok.

ethan hawke 2
Fotó: Gisela Schober / Getty Images Hungary

A sztárfeleség két gyermekkel ajándékozta meg a színészt, idősebbik lányuknak, Clementine-nak 2008-ban, kisebbik csemetéjüknek, Indianának 2011-ben adott életet. Ryan egyébként mióta feleségül ment a sztárhoz, feladta a nevelőnői munkát, színésznőként szerepelt férje három filmjében, továbbá producerként is tevékenykedik.

Michael Douglas első felesége

Képes összeállításunkban mutatjuk, ki volt Michael Douglas felesége Catherine Zeta-Jones előtt.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük