Erzsébet királynő olyat tett Meghanért, amit Katalinért soha
Erzsébet királynő sokkal támogatóbb volt Harry feleségével kapcsolatban.

erzsebet-kiralyno-meghan-viszonya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynőnek láthatóan unokája egyik feleségével sem volt problémája: ahogy Katalint, úgy Meghant is szívesen fogadta az uralkodói családban. Az már korábban kiderült viszont, hogy Harry herceg feleségével jóval kötetlenebb a viszonya, és most arra is fény derült, hogy ennek mi az oka.

Ezért jön ki jobban Meghannal

A királyi család szóvivője, Duncan Larcombe elárulta, hogy szerette volna, ha Meghan tényleg érzi a család szeretetét és támogatását, ezért igyekezett sokat foglalkozni vele az eljegyzés után:

- Erzsébet királynő komoly erőfeszítéseket tett, hogy Meghan otthon érezze magát. A királyi család hivatalos rendezvényeire is meghívást kapott, a kapcsolatuk legelején is. Katalin ezt a fajta bánásmódot sosem érezhette, ugyanis ő fokozatosan került be a királyi családba, ráadásul nem kívülállóként került közéjük.

Éppen ezért Meghan és a királynő igazán közel kerültek egymáshoz, sokkal jobban kedveli, mint a család többi, beházasodott tagját. Az esküvő után nem sokkal közös utat is tervezett kettejüknek, hogy jobban megismerhessék egymást, ez elég szokatlan. 99%-ban biztos vagyok benne, hogy Katalinnal nem csinált még hasonlót sem, ahogy abban is, hogy ez az egész Diana hercegnő miatt van.

Erzsébet az a fajta nő, aki szívesen tanul a múlt hibáiból, ezért nem akarta, hogy a szívek hercegnőjéhez hasonlóan Meghan is kívülállónak érezze magát, ezért törte magát ennyire. Az is beszédes, hogy meghívta őt és Harryt a balmorali kastélyba a hétvégére, hogy megünnepeljék Meghan születésnapját. Láthatóan odavan érte - nyilatkozta a család szóvivője a The Sun magazinnak.

Diana nem kedvelte volna?

A hercegnő bizalmasa, a híres írónő, Lady Colin Campbell szerint Diana és Meghan nem jöttek volna ki jól egymással - olvasd el, miért!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük