Diana hercegnő nem kedvelte volna Meghant - Emiatt lenne konfliktus közöttük
A hercegnő életrajzírója szerint Dianának ilyen lenne a viszonya a menyeivel.

diana-hercegno-viszonya-katalin-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Jamaicában született előkelőség, Lady Colin Campbell volt Diana hercegnő egykori életrajzírója, aki talán mindenkinél jobban ismerte a tragikus sorsú szívek hercegnőjét.

Szerinte Meghan és Diana nem jöttek volna ki

Sajnos Lady Di már nem ismerhette meg imádott fiai kedveseit, és nem tudhatjuk, milyen lett volna a viszonya Katalinnal és Meghannal - Lady Campbell azonban úgy véli, erre a kérdésre tudja a választ. A new! magazinnak ezt nyilatkozta arról, hogy szerinte hogyan viszonyulna a menyeihez:

 Két dudás nem fér meg egy csárdában, ahogy két színésznő sem.

- Nem véletlenül volt "színésznő" Diana gúnyneve. Szerintem nagyon sok mindenben hasonlítanak, és emiatt rengeteg dologban lenne konfliktus és érdekellentét közöttük. Ha engem kérdeznek, szerintem Meghan át sem gondolta ezt az egészet: ő csak hercegnő akart lenni, és bejött neki. Majd az idő eldönti, mennyire lesz tartós a házasságuk. Meghan sokkal tanultabb és műveltebb, mint Diana volt, és emocionálisan is stabilabb. Az önbizalma pedig már-már zavaróan nagy. Reméljük, hogy őt nem teszi tönkre lelkileg a megfelelni akarás és az udvari szabályzat - nyilatkozta a lapnak.

Arról is mesélt, hogy Vilmos herceg feleségéről, Katalin hercegnéről mi lett volna Diana véleménye - és szöges ellentétben áll azzal, amit Meghanról mondott:

- Katalin csodálatos munkát végez, semmi panasz nem lehet rá. Remekül helytáll a szerepében, az emberek pedig imádják őt, sokan az új Dianaként emlegetik, mióta csak bekerült a családba. Imádta volna az unokákat is.

szerintem teljes szívből szerette volna Katalint, efelől semmi kétségem

- mesélte a cambridge-i hercegnéről.

Azt viszont hozzátette az interjú végén, hogy akármit is gondolna a menyeiről, minden bizonnyal elfogadná mindkettejüket, ugyanis neki mindig is a fiai boldogsága volt a legfontosabb - és ha mellettük találták meg a boldogságot, akkor megpróbálna mindent megtenni, hogy jóban legyen velük.

Ilyen Erzsébet királynő viszonya a két hercegnével

Erzsébet királynőnek is megvan a favoritja unokái feleségei közül - tudd meg, melyikükről mit gondol!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük