Ilyen a királynő viszonya valójában Katalin hercegnével - Meglepő dologra derült fény
Egy szakértő beszélt a Katalinnal és Meghannal való viszonyáról.

katalin-hercegne-erzsebet-kiralyno-viszonya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő látszólag remekül kijön unokája mindkét feleségével, azonban, mint kiderült, nagyon más a viszonya Katalin és Meghan hercegnével.

Szakértő mesélt a viszonyaikról

A Majesty - azaz az Uralkodó - magazin főszerkesztője, Ingrid Seward mindent tud a királyi családról. Hosszú évek óta figyeli a köztük lévő dinamikát, így bátran beszélt arról is, hogy Erzsébet királynőnek melyik hercegnével milyen a kapcsolata.

- A királynő igazán csodálja Katalint, de nem mondhatnám, hogy bensőséges lenne a kapcsolatuk, hiszen nincs túl sok közös beszédtémájuk. Katalin elég frusztrált az uralkodónő közelében, ugyanis Anglia jövendőbeli királynéjaként komoly felelősség hárul rá, és igyekszik minden egyes lépésével megfelelni a szerepének.

Az már többször is bizonyítást nyert, hogy Kate legszívesebben a gyermekeiről beszél, ami teljesen érthető, a királynő viszont nagyon félénk és visszafogott nő, aki szívesebben cseveg hétköznapi témákról - mesélte a Fabulous Digitalnak.

A Meghannal való kapcsolatáról is szót említett, ami teljesen más, mint a viszonya Katalinnal.

- Meghanra nagyon odafigyelt a kezdet kezdetén, ugyanis szerette volna, ha otthon érzi magát távol az otthonától is. Sok közös van kettejükben, mindketten imádják a kutyákat. Meghan mellett sokkal fesztelenebb, ő igazán meg tudja nevettetni. A képeken is ez látszik: őszinte kötődés alakult ki közte és Meghan között, míg Katalinnal sokkal, de sokkal távolságtartóbb.

Fülöp herceg ezt gondolja Katalinról

Az is kiderült, hogy a királynő férje miként vélekedik Katalinról.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük