A királynő sosem találkozhat Harry és Meghan kislányával Diana volt inasa szerint
Erzsébet királynő sosem alakíthat ki mély kapcsolatot Harry gyerekeivel.

erzsébet-harry-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné kislánya, Lilibet Diana június 4-én született meg, a pici a vártnál kicsit előbb érkezett meg, de szerencsére teljesen egészségesen látta meg a napvilágot, már azon a hétvégén haza is térhettek a kórházból. 

Az érkezését két nappal később, június 6-án jelentették be, ekkor a királyi család tagjai nemcsak személyesen, hanem a közösségi oldalaikon is gratuláltak Sussex hercegének és hercegnéjének. Erzsébet királynő volt a legelső, akit Harry felhívott lánya születése után, emellett videóhíváson keresztül is megmutatta már neki a kicsit. Diana hercegnő volt inasa, Paul Burrell szerint Lilibet Diana és az uralkodónő kapcsolata sosem mélyül el, ezt a Closer magazinnak nyilatkozta.

Erzsébet királynő valószínűleg sosem találkozhat személyesen Harry és Meghan kislányával

Paul Burrell elmondta, Diana hercegnő szoboravatóján Harry herceg valószínűleg biztosan ott lesz, ám úgy véli, Meghan Montecitóban marad a kétéves Archie-val és az újszülött Lilibet Dianával. 

GettyImages-984543532
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Harrynek ott kell lennie az avatón, ez kötelessége, nem hinném, hogy kihagyná ezt a lehetőséget, de Meghan nem tart vele, szerintem úgy gondolja, túl korai lenne, hogy utazzon, hiszen nemrég szült. Harry biztos nem viszi magával Archie-t. Ez egy szívszorító szituáció, olyan szomorú, mert kétlem, hogy a királynő valaha is találkozni fog a kis Lilibettel. Sőt abban is kételkedem, hogy bármiféle mélyebb kapcsolat kialakulna Erzsébet és Harry gyerekei között - fogalmazta Paul Burrell, aki évekig szolgált Diana oldalán a palotában.

Valószínűleg azért gondolhatja ezt így Burrell, ugyanis a királynő már 95 esztendős, ilyen szép kort csak a legszerencsésebbek élhetnek meg. Egyelőre nem érkeztek hírek arról, hogy gyengélkedne, sőt férje halála után is ugyanolyan erővel dolgozik tovább, ami azt bizonyítja, mennyire erős és kitartó jellem valójában. Az utóbbi években Fülöp herceg volt az, akinek gondjai akadtak az egészségével. Sajnos idén kórházba is került egy hónapra, ahol megműtötték, de végül áprilisban örökre lehunyta a szemeit a windsori kastélyban, idén júniusban lett volna száz éves.

Paul Burrell és Diana hercegnő.
Paul Burrell és Diana hercegnő.
Fotó: Antony Jones / Getty Images Hungary

- Persze vannak videóhívások köztük, de az azért nem ugyanaz. A királynő csak néhányszor találkozott Archie-val személyesen, és nem hiszem, hogy a jövőben sor kerül további találkákra, ez viszont még inkább elszomorít. Szerintem ez rosszul esik a királynőnek, hiszen büszke nagymama és dédimama is - tette hozzá.

Erzsébetnek összesen 11 dédunokája van, Lilibet Diana a legkisebb, ám úton van már a 12. is, ugyanis András herceg lánya, Beatrice hercegnő és férje első gyermekét várja.

A királyi család tagjai az ascoti derbyn

Ezen a héten startolt el az ascoti derby Angliában, képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhában jelentek meg az előkelő eseményen a királyi család női tagjai.

Ezt is szeretjük