Zsófia grófné lila-fehér szettben tündökölt: az ascoti derbyn ő volt az egyik legszebb előkelőség
Így festettek a királyi család női tagjai a Royal Ascot első és második napján.

zsófia-grófné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Royal Ascot az év eseményének számít a lovas derby rajongói körében, a tavalyit sajnos a koronavírus-világjárvány miatt látogatók nélkül szervezték meg, ám idén újra fogadják az érdeklődőket a szervezők. Június 15-étől június 19-ig tart a rendezvény, amelyre a királyi család tagjai is rendszeresen ellátogatnak.

A királyi család női tagjai a Royal Ascot első és második napján

Az első két nap sem Erzsébet királynő, sem Vilmos és Katalin nem voltak ott az eseményen, remélhetőleg Cambridge hercege és hercegnéje a rendezvény második felében azért ellátogat majd Ascotba. Ám Károly herceg és Kamilla hercegné, Anna hercegnő, illetve Edward wessexi gróf és Zsófia wessexi grófné is ott voltak mind a két napon.

Az uralkodónő imádott menye, Zsófia maga volt az elegancia a derby második napján, gyönyörű virágmintás szoknyában és egy egyszerű, hófehér felsőben jelent meg férje oldalán. Ascotban a protokoll úgy tartja, hogy a hölgyeknek kalapot kell viselniük, természetesen az előkelőség a szettjéhez illő fejfedőt választott. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákban tündököltek a királyi család női tagjai az ascoti derby első két napján.

Ezt is szeretjük