Harry herceg így fest majd 50 évesen: élethű kép készült róla
Harry hercegről különleges felvételt készítettek.

harry cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az emberek időről időre eljátszanak annak gondolatával, hogyan festenének kedvenceik 15, 20 vagy akár 30 évvel később. A héten a machasteri Crown Clinic szakemberei döntöttek úgy, hogy egy számítógépes programmal öregítenek Harry hercegen.

Nemcsak az arcán, hanem a frizuráján is végeztek munkálatokat, nos, ha tényleg bejön a jóslatuk, Harry később Erzsébet királynő legkisebb fiára, Edward wessexi grófra fog hasonlítani.

Harry herceg arcán Photoshoppal öregítettek

Sussex hercegét ötvenévesen egy kopasz férfiként ábrázolták, Asim Shahmalak plasztikai sebész szerint Diana és Károly kisebbik fiának nagy eséllyel idősebb korára kihullik az összes haja. Bennünket ez a Photoshop-felvétel Edward grófra emlékeztet.

- Harry most 36 éves, annyi haja van, mint amennyi Vilmosnak volt 26 esztendősen. Bár nála kevésbé dominálnak a kopaszodásért felelős gének, ettől függetlenül ő is gyorsan veszti el a haját - magyarázta az orvos a Daily Mirrornak.

Jelenleg Harrynek a feje tetején tar, emellett elöl is elkezdett ritkulni a frizurája, máshol viszont a kopaszodással egyelőre nincs problémája. A családjában Károly herceg, Vilmos herceg és Edward wessexi gróf sem dús hajkoronát örököltek, de elhunyt nagyapja, Fülöp herceg is kopaszodott.

GettyImages-866559356
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

- Kezelés nélkül az elmúlt 15 hónapban tapasztalt gyorsulás csak növekedni fog a következő év során - tette hozzá.

A szakértő szerint Vilmos és Harry nemcsak Károlytól és Fülöptől örökölték ezeket a géneket, hanem Diana oldaláról is, ugyanis a hercegnő édesapja, Earl Spencer szintén csupasz fejjel élte mindennapjait. A doktor szerint Vilmosnak, ha még részt is venne egy beültetésen, nincs sok esélye, hogy visszafordítsa a hajhullását, ám Harry esetében más a helyzet. Szerinte Károly herceg kisebbik fia, ha rábólintana egy kezelésre, sokat javulna a helyzete.

Harry és Meghan otthona

Harry herceg és Meghan hercegné tavaly nyáron költözött Montecitóba. Less be gyönyörű otthonukba!

Ezt is szeretjük