Friss hírek a koronavírussal megfertőződött Erzsébet királynőről: hétvégén már a szeretteivel is találkozott
Erzsébet királynő már sokkal jobban érzi magát.

GettyImages-618569182
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 20-án derült ki, hogy Erzsébet királynő koronavírusos lett, akkor a Buckingham-palota a közleményében bejelentette, enyhe tünetei vannak.

A The Daily Mail a palotai bennfenteseire hivatkozva megírta, hogy az áprilisban 96. születésnapját ünneplő uralkodónő már jobban van, és a hétvégén több szerettével találkozott.

Erzsébet királynő felépült a koronavírusból

Bár a múlt héten sokan aggódtak a királynőért, ugyanis először úgy volt, hogy a betegsége ellenére ellát olyan királyi feladatokat, amelyek nem igényelnek személyes találkozást, mégis sorra mondta le az online tartott megbeszéléseit.

GettyImages-1238206404
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Ám szerencsére most már sokkal jobban van, a hétvégén a windsori birtokán lévő Frogmore-ba utazott, hogy találkozzon több családtagjával.

Találkozott Beatrice hercegnővel és a kis dédunokájával, Siennával, illetve Katalin hercegnével, György herceggel, Charlotte hercegnővel és Lajos herceggel. Ez volt az első alkalom, hogy a pozitív tesztje óta újra találkozott a szeretteivel. Eugénia hercegnő, a férje, Jack Brooksbank és fiuk, August nem tartózkodtak vasárnap otthon, így ők nem látták személyesen az uralkodónőt a hétvégén.

Amikor Erzsébet jobb állapotban van, könnyedén elautózik a windsori kastélyból Frogmore-ba, de az utóbbi időszakban az egészségügyi állapota miatt erre nem volt képes.

GettyImages-1238204466
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Nem a királynő volt az egyetlen a családban, aki megfertőződött februárban a betegséggel, Károly herceg és felesége, Kamilla cornwalli hercegné is elkapta a vírust. A királynőt valószínűleg nem ők, hanem a windsori kastély egyik dolgozója fertőzhette meg, ugyanis a beosztottjai közül többeknek pozitív lett a tesztje.

Katalin hercegné legszebb ruhái, amiket tavaly viselt

Képes összeállításunkban megnézheted Katalin legszebb ruháit, amiket 2021-ben öltött magára.

Ezt is szeretjük