Erzsébet királynő 1943 óta először nem jelent meg a rendezvényen - Ezért hagyta ki
Erzsébet királynő 30 perccel az esemény előtt mondta le megjelenését.

erzsébet-királynő-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő 1943 óta minden évben tiszteletét teszi az angliai Norfolk városában ülésező Women’s Institute gyűlésein. Idén sajnos hiába várták, nem tudott ott lenni az eseményen.

Az intézmény képviselői egy szokásos délutáni teára és süteményre invitálták meg őfelségét, aki 30 perccel a rendezvény kezdete előtt értesítette a szervezőket, hogy ne számítsanak az érkezésére, ugyanis nem érzi jól magát.

Erzsébet királynő betegség miatt mondta le a részvételt

A Buckhingham-palota szóvivője árulta el a Daily Mail Online-nak, hogy nincs ok az aggodalomra, mindössze egy enyhe náthát kapott el a 93 éves királynő. A királyi család évtizedek óta fontos szerepet tölt be a nők taníttatását támogató szervezet életében. Erzsébet királynő elnöki tisztjét édesanyja, az anyakirálynő hagyta rá, aki előtt Mária királynőé volt a nemes pozíció.

erzsébet királynő
Fotó: Getty Images Hungary

1965-ben a palota látta vendégül a tagokat, hogy egy kerti partival ünnepeljék meg aranyjubileumukat. A tavalyi év is különleges volt, az angol, Pointless nevű kvízműsor élő verziójában próbálhatták ki magukat a résztvevők, élükön a királynővel. Alexander Armstrong játékmesternek elmondta, hogy lelkes nézője a show-nak, így nem csoda, hogy az ő csapata nyerte meg a vetélkedőt.

kiráőlynő
Fotó: Getty Images Hungary

Erzsébet királynőről köztudott, hogy erős immunrendszere ellenáll a legtöbb betegségnek, ám az udvar szerint a 2019-es évben nem kevesebb mint 295 hivatalos eseményen tette tiszteletét, illetve az elmúlt hetek botrányos történései is megviselhették szervezetét.

Erzsébet királynő, mint menyasszony

Nézd meg, milyen gyönyörű volt annak idején II. Erzsébet, aki csak úgy ragyogott szerelme oldalán.

Ezt is szeretjük