Ő a Cobra 11 Semirjének bájos felesége: Katját 2011 óta imádja
Imádni való fotókon mutatjuk Erdogan Atalayt és feleségét.

cobra-11
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdogan Atalay negyed évszázaddal ezelőtt bújt először a Cobra 11 főszereplőjének, Semir Gerkhannak bőrébe. A német széria 1996 márciusa óta tárja nézői elé a kölni autópálya-rendőrség akciódús hétköznapjait, így nem csoda, ha a rajongók már-már azonosítják a színészt a kemény zsaru karakterével.

Erdogan Atalay és felesége

A sorozat főhőseként számtalan veszéllyel néz szembe, még az életét is képes kockáztatni, hogy lefegyverezzen egy rosszfiút. A valóságban természetesen más a helyzet, családjánál semmi sem fontosabb számára.  A sorozatsztár 2004-ben vezette oltár elé első feleségét, Ann-Marie Astrid Pollman színésznőt, akivel egy kislányuk született. Ez a kapcsolat sajnos zátonyra futott, öt év után úgy döntöttek, jobb lesz, ha külön folytatják tovább. Atalaynak ezután sokáig nem kopogtatott a nagy ő az ajtaján, 2011-ig kellett várnia arra, hogy összehozza az élet Katja Ohneck sminkessel. 

Egy évvel később már bele is fogtak a családalapításba, ekkor született meg kisfiuk, Maris. A házasságkötésre azonban jó pár évvel később kerítettek sort, 2017 januárjában egy álomesküvő keretein belül mondták ki a boldogító igent a Maldív-szigeteken. 2018 szintén fontos év volt számukra, ekkor született meg kislányuk, Matilda. A páros Instagram-oldalai elárulják, a legnagyobb boldogságban élik az életüket. Bár a 2020-as koronavírus-járvány őket sem kímélte, a német sztár a Promiflash nevű lapnak elárulta, a forgatások miatt külön kellett töltenie a karanténidőszakot szeretteitől, ami nagyon megviselte. Szerencsére pár hónap után újraegyesülhettek, és azóta igyekeznek a lehető legtöbb időt együtt tölteni.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű nő a Cobra 11 Semirjének felesége.

Ezt is szeretjük