Fotókon Enrique Iglesias ritkán látott édesanyja: a 70 éves Isabel nagyon szép nő
Isabel Preysler nagyon csinos és fiatalos.

enrique-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Enrique Iglesias szülei különleges módon ismerkedtek meg, édesanyja, Isabel Preysler az Hola magazin újságírójaként élete első interjúját készíthette el 1970-ben Julio Iglesiasszal, aki akkor már népszerű énekes volt. A férfi végül randira hívta, mindebből pedig szerelem lett. Bár a házasságuk tönkrement, három gyermekük, ifjabb Julio, Chabeli és Enrique egy életre összeköti őket.

Enrique Iglesias anyja, Isabel

Az 1951-ben született Isabel már fiatalon elbűvölt mindenkit a szépségével, modellkedett, és versenyeken is részt vett. A '80-as években műsorvezetőként bizonyíthatott, így egész Spanyolországban megismerték a nevét és az arcát is. Manapság az ország egyik legbefolyásosabb asszonya, aki nemcsak a hivatásával, hanem jótékony cselekedeteivel is magára hívta a figyelmet. A rászoruló gyermekek helyzetét szívügyének tartja.

A Philstar.com arról kérdezte, minek köszönheti fiatalos külsejét, akkor ezt a választ adta:

- Nem tudom, hogy tényleg szexi vagy fitt volnék, az viszont tény, hogy nagyon aktív életmódot folytatok. És nem, nincs olyan étel, amit ne ennék meg! Talán ez az én titkom, hogy mindent eszem, de kiegyensúlyozottan és mértékkel.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Enrique Iglesias édesanyja.

Ezt is szeretjük