Lady Gaga és ritkán látott, gyönyörű édesanyja: a 67 éves Cynthiára így hasonlít az énekesnő
Lady Gaga édesanyja szívügyének tartja a fiatalok mentális egészségét.

lady-gaga-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady Gaga Joseph és Cynthia Germanotta gyermekeként jött a világra 1986 márciusában. Az énekesnőt édesanyja kezdte el zongoraórákra járatni annak céljából, hogy egy kulturált nőt neveljen belőle. Akkor talán maga Cynthia sem sejtette, hogy ezzel a döntésével megpecsételte a lánya sorsát, ugyanis elég hamar kiderült Gagáról, hogy igazából istenadta tehetség: a fejében hallotta a dallamokat, emellett hallás alapján zongorázott, gyűlölte a kottáról való olvasást. 

Lady Gaga és édesanyja

Gaga korunk egyik legtehetségesebb zenésze, de az elmúlt években a színészi vénáját is megmutatta a nagyközönségnek, a 2018-ban megjelent Csillag születik igazi örökzöld lett, de hamarosan megjelenik új filmje, A Gucci-ház, amelyben Adam Driver oldalán játszik majd.

Édesanyjával, a 67 éves Cynthiával is közreműködik, ugyanis együtt alapították meg a Born This Way Alapítványt, amely a fiatalok mentális egészségét és jóllétét helyezi előtérbe.

Nyílt és őszinte beszélgetések előmozdításán, a fiatalok érzelmeinek érvényesítésén és a mentális egészség körüli megbélyegzés felszámolásán dolgoznak. Fő mottójuk, hogy legyünk mindig kedvesek embertársainkkal. Cynthia emellett a WHO nagykövete is.

Gaga le sem tagadhatná az édesanyját, annyira hasonlítanak egymásra. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Cynthia Germanotta.

Ezt is szeretjük