Enrique Iglesias és Anna Kournikova megmutatták újszülött kislányukat - Íme, a babafotók

A sztárpár Instagram-oldalain osztotta meg rajongóikkal a szülőszobában készült képeket.

enrique-iglesias-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Január végén még arról írtunk, hogy Enrique Iglesias felesége, az egykori teniszező, Anna Kournikova harmadik csemetéjükkel várandós. Nem kellett sokat várni az örömhírre, már világra is jött a sztárpár kislánya.

Az énekes bátyja, Julio Iglesias Jr. erősítette meg a hírt a napokban. Egy chilei rádióállomás, az ADN interjújában faggatták arról, mikor lesz nagybácsi, mire azt felelte: „Már az vagyok!”

Enrique Iglesias és Anna Kournikova kislánya

A babafotókra sem kellett sokat várni, melyeket még a szülőszobában készítettek a csöppségről. A spanyol énekes megindító képe könnyen csalhat könnyeket a rajongói szemébe: orvosi köpenyben és maszkban tartja karjában kislányát, akinek egy hatalmas, rózsaszín masni díszeleg a buksiján. A poszt alá annyit írt: "Az én kis napsugaram 2020. 01. 30.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My Sunshine 01.30.2020

Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) által megosztott bejegyzés,

Felesége sem állta meg, hogy saját oldalán mutasson pár fotót, az elsőn mellkasán pihen a pici, aprócska kezeivel és lábaival kalimpál édesanyja előtt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My Sunshine 01.30.2020

Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) által megosztott bejegyzés,

Ezen a képen pedig már együtt üdvözölték családjuk új tagját. Remekül elkapták a pillanatot, a meghatódottság és a határtalan boldogság elegyét tükrözi vissza az imádni való kép.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

01.30.2020

Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) által megosztott bejegyzés,

Már 18 éve annak, hogy Enrique Iglesias és Anna Kournikova egymásba szeretett, de a családalapításba csak jóval megismerkedésük után kezdtek bele. 2017-ben lettek egy tündéri ikerpár, Nicholas és Lucy büszke szülei, akik bizonyára majd ki ugrottak a bőrükből, hogy kaptak egy kis testvért.

Kimi Räikkönen gyerekei

A Forma-1 pilótája és felesége, Minttu két gyermeket nevelnek együtt: fiuk, Robin 2015 januárjában, lányuk, Rianna 2017 májusában jött a világra. Fotókon mutatjuk, milyen édesek.

Ezt is szeretjük