Kimi Räikkönen kisfiát meg kell zabálni - A Forma-1 pilótájának gyönyörűek a gyermekei

Fotókon mutatjuk Kimi Räikkönen két gyermekét.

kimi-raikonnen-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kimi Räikkönen és felesége, Minttu két gyermeket nevelnek együtt: fiuk, Robin 2015 januárjában, lányuk, Rianna 2017 májusában jött a világra.

Ilyen aranyosak Kimi Räikkönen gyerekei

A Forma-1 pilótájának négyéves kisfia fiatal kora ellenére nagyon vagány és bátor gyerkőc, ráadásul nagyon érdeklődik a járművek iránt is. Édesapja egy gokart versenyautóval fotózta le, ami mellett nagyon aranyosan pózolt. Ki tudja, lehet, pár éven belül édesapja nyomdokaiba lép. Nem ők lennének az első apa-fia páros a történelemben, akik ugyanabban a sportágban jeleskednek.

Kimi Räikkönen és felesége is gyakran töltenek fel cuki képeket a gyerekeikről. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a legaranyosabbakat.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük