Zendaya hercegnőként festett az Emmy-gálán: íme a legszebb estélyi ruhák
Mutatjuk, milyen ruhákat viseltek a női sztárok a 2022-es Emmy-gálán.

zendaya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyar idő szerint ma hajnalban tartották meg a 74. Emmy-gálát, melynek a Los Angeles-i Microsoft Theater adott otthont. A sorozatok Oscarjának is becézett átadón a sztárvilág krémje is ott volt. A színésznők szebbnél szebb kreációkban vonultak a vörös szőnyegen.

Ruhák a 2022-es Emmy-gálán

Az Eufória gyönyörű színésznője, Zendaya is részt vett a gálán, ugyanis a legjobb drámai sorozat női főszereplője kategóriában jelölték, a díjat meg is kapta Rue Bennett szerepéért. Nem ez volt az egyetlen elismerés, amit megkapott, a divatszakértők őt kiáltották ki az est egyik legjobban öltözött női sztárjának.

Fekete Valentino estélyijében olyan volt, akár egy hercegnő, nem ő volt az egyetlen, akinek ruhája után megfordultak az emberek. Képes összeállításunkban megnézheted, mit viseltek a női sztárok a 2022-es Emmy-gálán.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük