Zendaya hercegnőként festett az Emmy-gálán: íme a legszebb estélyi ruhák

Mutatjuk, milyen ruhákat viseltek a női sztárok a 2022-es Emmy-gálán.

zendaya-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Magyar idő szerint ma hajnalban tartották meg a 74. Emmy-gálát, melynek a Los Angeles-i Microsoft Theater adott otthont. A sorozatok Oscarjának is becézett átadón a sztárvilág krémje is ott volt. A színésznők szebbnél szebb kreációkban vonultak a vörös szőnyegen.

Ruhák a 2022-es Emmy-gálán

Az Eufória gyönyörű színésznője, Zendaya is részt vett a gálán, ugyanis a legjobb drámai sorozat női főszereplője kategóriában jelölték, a díjat meg is kapta Rue Bennett szerepéért. Nem ez volt az egyetlen elismerés, amit megkapott, a divatszakértők őt kiáltották ki az est egyik legjobban öltözött női sztárjának.

Fekete Valentino estélyijében olyan volt, akár egy hercegnő, nem ő volt az egyetlen, akinek ruhája után megfordultak az emberek. Képes összeállításunkban megnézheted, mit viseltek a női sztárok a 2022-es Emmy-gálán.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük