Amal Clooney csillogó estélyiben pózolt férje oldalán: Julia Robertscel is fotózkodott a premieren
Amal Clooney is részt vett a Beugró a paradicsomba premierjén.

GettyImages-1421722299
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megtartották a Beugró a paradicsomba című film világpremierjét szerda este a londoni Odeon Luxe Leicester Square moziban. George Clooney és Julia Roberts új vígjátékának díszbemutatóját Amal Clooney sem hagyta ki.

Amal Clooney a Beugró a paradicsomba premierjén

A magyar mozikba október 6-án érkezik Clooney és Roberts romantikus vígjátéka, amelyben egy elvált párt játszanak. Azért szövetkeznek, hogy megakadályozzák fülig szerelmes lányukat, hogy ugyanazt a hibát elkövessék, amit ők megtettek fiatal korukban.

A világpremieren is részt vett a két világsztár, Roberts egyedül érkezett, de Clooney-t elkísérte felesége is. Utóbbinak a divat rajongói kifejezetten örültek, ugyanis Amal nőies és kifinomult öltözködési stílusát világszerte millióan csodálják. A szeptember 7-ei premieren sem okozott csalódást, egy csillogó estélyiben pózolt férje és Julia Roberts oldalán.

A bemutató után egy afterpartit is tartottak, amelynek alkalmából gyorsan átöltözött, egy dögös, citromsárga miniruhában fotózták le a lesifotósok.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek szerda este Londonban Amal Clooney-ról.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük