Amal Clooney csillogó estélyiben pózolt férje oldalán: Julia Robertscel is fotózkodott a premieren

Amal Clooney is részt vett a Beugró a paradicsomba premierjén.

GettyImages-1421722299
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megtartották a Beugró a paradicsomba című film világpremierjét szerda este a londoni Odeon Luxe Leicester Square moziban. George Clooney és Julia Roberts új vígjátékának díszbemutatóját Amal Clooney sem hagyta ki.

Amal Clooney a Beugró a paradicsomba premierjén

A magyar mozikba október 6-án érkezik Clooney és Roberts romantikus vígjátéka, amelyben egy elvált párt játszanak. Azért szövetkeznek, hogy megakadályozzák fülig szerelmes lányukat, hogy ugyanazt a hibát elkövessék, amit ők megtettek fiatal korukban.

A világpremieren is részt vett a két világsztár, Roberts egyedül érkezett, de Clooney-t elkísérte felesége is. Utóbbinak a divat rajongói kifejezetten örültek, ugyanis Amal nőies és kifinomult öltözködési stílusát világszerte millióan csodálják. A szeptember 7-ei premieren sem okozott csalódást, egy csillogó estélyiben pózolt férje és Julia Roberts oldalán.

A bemutató után egy afterpartit is tartottak, amelynek alkalmából gyorsan átöltözött, egy dögös, citromsárga miniruhában fotózták le a lesifotósok.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek szerda este Londonban Amal Clooney-ról.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük