Amal Clooney-ra így hasonlít gyönyörű húga: Talából divattervező lett

Amal Clooney le sem tudná tagadni a húgát.

GettyImages-1161357065

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amal Alamuddin nevét akkor ismerte meg a világ, amikor George Clooney-val felvállalták a kapcsolatukat, majd egy év járás után összekötötték az életüket.

Az ügyvédnő szépségéről és kifinomult stílusáról ódákat zengenek a lapok, ám nemcsak ő, hanem a húga, Tala is nagyon szép, nem mellesleg hozzá hasonlóan igazi ambiciózus nő.

Amal Clooney húga

Édesanyjuk, Baria két lányt hozott a világra, először 1978-ban Amalt, akivel nagyon nehéz volt a terhessége, egy ponton azt tanácsolták az asszonynak, inkább vetesse el a picit, de egyfolytában a kislánya arcával álmodott, így nem hallgatott az orvosokra. A második terhessége már könnyebben ment Talával. Az alábbi fotón is Amal húga látható, elképesztő, mennyire hasonlít a nővérére.

profimedia-0241037962
Fotó: Profimedia

Tala Amalhoz hasonlóan hosszú, sötét hajkoronát visel, a szemszínük teljesen megegyezik, nem mellesleg ő is karcsú és magas nő lett. 

Clooney feleségéről köztudott, hogy rajong a szép ruhákért, nos, a húga sincs ezzel másképp, divattervezőként dolgozik Szingapúrban. Sok időt tölt New Yorkban, Libanonban és Londonban is.

Akkor költözött Ázsiába, amikor kimondta a boldogító igent férjének, Nagi Hamiyeh üzletembernek. A férfit egy lánnyal és három fiúval ajándékozta meg. Lánya, Mia volt a virágot szóró koszorúslány Clooney-ék esküvőjén.

A TALA nevű márkája alatt táskákat és egyéb kiegészítőket árul, már kislányként is mániákusan rajongott a divatért, így nem csoda, hogy ezen a területen teljesedett ki. Ráadásul a szakértők is dicsérték a stílusát, amikor Amalt elvette a színész, abban az időszakban több cikk látott napvilágot Tala öltözködéséről a világsajtóban. 

Instagramján közel 40 ezren követik, gyakran hangot ad annak, hogy mennyire nyitott gondolkodású. Kiáll a nők és a melegek jogaiért, emellett az antirasszizmus mellett is. Mélyen hisz abban, hogy minden emberi lényt megillet az esélyegyenlőség. 

Amal Clooney stílusa

Amal Clooney-ról a divatmagazinok is szívesen írnak, hiszen nagyon kifinomult a stílusérzéke, ha ruhaválasztásról van szó, sosem nyúl mellé. Ruháival is nők millióira van inspiráló hatással. Képes összeállításunkban megnézheted a legszebb estélyi ruháit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük