Catherine Zeta-Jones burgundi vörös estélyi ruhájában királynőként festett: fotókon az Emmy-gála kreációi

Mutatjuk, milyen kreációkban tündököltek a női sztárok a 73. alkalommal megrendezett Emmy-gálán.

emmy-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Magyar idő szerint ma hajnalban rendezték meg 73. alkalommal a televíziós Oscarnak is becézett Emmy-gálát. A díjátadó ünnepségnek idén a Los Angeles-i Microsoft Theatre adott otthont. A vörös szőnyegen igazi sztárparádé vonult fel, pedig a koronavírus miatt csak korlátozott számú közönség vehetett részt az eseményen.

Ilyen ruhákat viseltek a sztárok a 73. Emmy-gálán

Idén egyértelműen A korona tarolt, a Netflixen elérhető sorozat összesen hét díjat zsebelt be, díjazták a széria Károly hercegét, Josh O'Connort, az Erzsébet királynőt alakító Olivia Colmant, a Fülöp herceg bőrébe bújó Tobias Menziest és a Margaret Thatchert megformáló Gillian Andersont. Ez lett a legjobb drámasorozat, de a széria íróját, Peter Morgant és rendezőjét, Jessica Hobbst is díjjal jutalmazták. Kate Winslet az Easttowni rejtélyekben nyújtott alakításáért vehetett át egy Emmyt, míg Ewan McGregor a Halston című minisorozatért kapott díjat.

Természetesen a gálán részt vevők az alkalomhoz illően öltöztek, a vörös szőnyegen szép és különleges kreációkat is megcsodálhattak a divat rajongói. A személyes kedvencünk Catherine Zeta-Jones volt, aki királynőként tündökölt burgundi vörös ruhájában. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen estélyikben vonultak a női sztárok az idei évben megrendezett Emmy-gála vörös szőnyegén.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük