Emma Thompsont férje ezzel a népszerű színésznővel csalta meg: nem tudta megbocsájtani a félrelépést

Emma Thompson és Kenneth Branagh házasságát egy harmadik fél tette tönkre.

emma-thompson-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár az álomgyár legismertebb színésznőiért milliók rajonganak szerte a világon, ők is éppolyan esendő emberek, mint bárki. Az életük nem habos torta, hiába a vagyon, a siker és a népszerűség, a szívfájdalmak sajnos őket sem kerülik el. 

Emma Thompsont is hatalmas pofonként érte, amikor rájött, férje hűtlen volt hozzá. Az angol származású sztár és szintén színész kedvese, Kenneth Branagh 1987-ben ismerkedtek meg a Fortunes of War című minisorozat szereplőiként, majd még a forgatáson egymásba szerettek. 

Emma Thompsont ezzel a színésznővel csalták meg

Kisvártatva Hollywood egyik álompárjaként szerepeltek a bulvármagazinok címlapjain, valamint párosukat a mozivásznon is imádták a rajongók. Olyan alkotásokban tűntek fel közösen, mint az V. Henrik, a Sok hűhó a semmiért vagy a Rockhajó. Úgy tűnt, nem is passzolhatnának jobban, 1989-es esküvőjük után rengetegen hitték, a frigyük bizonyítja az igaz szerelem létezését.

emma thompson kenneth brannagh
Fotó: Georges De Keerle / Getty Images Hungary

A viharfelhők 1994-ben kezdtek gyülekezni a fejük felett, amikor Branagh szerepet kapott a Frankenstein című horrorban. A filmben Helena Bonham Carter volt a partnere, aki nem csak a kamerák előtt csábította el a filmcsillagot. Hiába volt házasember, nem tudott ellenállni kolléganőjének, titkos viszonyba kezdett vele a közös munka során, ami annak befejeztével még öt évig folytatódott. 

helena bonham carter kenneth
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Thompson a párja hűtlenségére csak egy évvel később jött rá, ám akkor érthetően annyira felkavarta a dolog, hogy összeférhetetlenségre hivatkozva azonnal benyújtotta a válókeresetet. 1995-ben végleg különváltak, azonban a kétszeres Oscar-díjas filmcsillag 2018-ig nem beszélt arról, mennyire megviselte mindez. Az Igazából szerelem-béli karakterének egyik jelenetéhez hasonlította az élményt, hiszen a filmben egy olyan nőt alakított, aki félrelépésen kapja a férjét.

- Van a filmben egy rész, amikor a karakterem az ágy mellett áll, és nem tudja abbahagyni a sírást. Ezt nagyon át tudtam érezni, hiszen velem is előfordult hasonló. Ken darabjaira törte a szívemet, szóval pontosan tudtam, milyen érzés megtalálni azt a bizonyos nyakláncot, amit nem nekem szántak - mesélte egy jótékonysági esemény szónokaként.

emma thompson
Fotó: Dave J Hogan / Getty Images Hungary

Annak ellenére, hogy férjének nem tudott megbocsájtani, Helena Bonham Carter felé nem őrizgeti haragját. Sőt, évekkel később együtt is játszottak a Harry Potter-filmek három különböző részében.

- Nem őrizgetheted a mérgedet ilyen esetben. Teljesen felesleges. Nekem nem is volt elég energiám rá. Helena és én kibékültünk sok évvel ezelőtt - mondta el 2013-ban a Glamour interjújában.

Elizabeth Taylor legjobb barátnője férjét szerette el

Elizabeth Taylor, Debbie Reynolds és Eddie Fisher szerelmi háromszögének esetében bebizonyosodott, az élet írja a legcsavarosabb sztorikat. Taylor így csábította el barátnője kedvesét.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük