Emma Thompson férje Kate Winsletnek csapta a szelet először: így szerettek végül egymásba
Greg Wise már közös filmjük előtt tudta, hogy az egyik színésznő lesz a jövendőbelije, csak azt nem, hogy melyik.

emma-thompson
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emma Thompson már 26 éve boldog szintén színész férje, Greg Wise oldalán. A sztárpár az Értelem és érzelem című film forgatásán találkozott 1995-ben. A film Jane Austen 1811-es regényét dolgozta fel, amely azt meséli el, hogyan talált rá a szerelem a Dashwood nővérekre. Ám nem csak a mozivásznon dúltak az érzelmek, a kulisszák mögött is csak úgy izzott a levegő.

A parádés szereposztásban olyan sztárok tűntek fel, mint Alan Rickman, Hugh Grant és a színésznő későbbi párja, Greg Wise. Utóbbi nagy reményeket fűzött a munkához, ugyanis meggyőződése volt, hogy valamelyik kollégája személyében talál majd párra.

Emma Thompson így jött össze a férjével

Miután Emma Thompson akkor még férjnél volt, először másik partnernőjét, Kate Winsletet környékezte meg, még egy romantikus randevúra is elhívta, ami nem úgy sikerült, ahogy azt a sármos sztár elképzelte.

greg wise
Fotó: Columbia Tri Star / Northfoto

- A forgatás előtt találkozott egy barátjával, akinek mindig is nagyon jók voltak a megérzései, ő mondta neki, hogy a munka során megtalálja a nagy Őt. Mivel én idősebb voltam, mint ő, egyből azt gondolta, hogy Kate lesz majd a befutó - idézte fel Thompson a The Graham Norton Show-ban.

A cikk az ajánló után folytatódik

- El is vitte őt Glastonburybe, de a randi nagyon unalmasra sikerült, világossá vált számára, hogy köztük soha nem lesz semmi. Aztán elkezdett gondolkodni, hogy vajon akkor ki más lehet a jövendőbelije.

greg wise emma thompson
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

Végül pont Kate Winslet volt az, aki összehozta őket. Elárulta a férfinak, hogy a színésznő házassága zátonyra futott, és végül meggyőzte őt, hogy tökéletes párt alkotnának együtt. Ez végül a lehető legjobb ötletnek tűnt, hiszen egyből egymásra találtak.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick esküvője

Sarah Jessica Parker a tévétörténelem leghíresebb szinglije, Carrie Bradshaw bőrébe bújva hódította meg a szórakoztatóipart a ’90-es évek végén, míg jelenleg az HBO sorozatában, a Válásban egy olyan anyát alakít, aki tönkrement házassága után igyekszik talpra állni. A való életben azonban sokkal szerencsésebben alakult a szerelmi élete, mint karaktereié.

Ezt is szeretjük