Fotókon Eminem szépséges lánya és jóképű vőlegénye: a 27 éves Hailie hamarosan férjhez megy

Eminem lányát a hétvégén jegyezték el.

cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eminem lánya, Hailie Jade Scott óriási örömhírt jelentett be Instagram-oldalán: a hétvégén eljegyezték.

Több felvételt is kiposztolt a pillanatról, amikor kedvese, Evan McClintock feltette neki a nagy kérdést.

Eminem lányának eljegyzése

Hailie a közösségi oldalára három felvételt is feltöltött, amely február 4-én készült róla és párjáról. A harmadik képen még a gyűrűjét is megmutatta közelebbről, amelyet te is megnézhetsz, ha az alábbi poszt jobb oldalán látható nyílra kattintasz.

Cikkünk írásakor több mint 300 ezer lájkot kaptak a képek, rengetegen gratuláltak a jegyeseknek, a kommentelők közül páran azzal viccelődtek, mégis micsoda stresszen mehetett keresztül a vőlegény, amikor a lánykérés előtt közölte Eminemmel, mik a szándékai a lánnyal.

A People magazin információi szerint a rapper imádott lánya és a jóképű férfi még 2016-ban szerettek egymásba, így idén már a szerelmük hetedik évfordulóját ünnepelhetik. Elég privátak a magánéletükkel kapcsolatban, bár Hailie az Instagramon influenszerkedik is, ennek ellenére nem teregeti ki a privát dolgaikat.

Az elmúlt években Evant csak ritka alkalmakkor mutatta meg közösségi oldalán, ez a felvétel még 2021 júliusában készült róluk.

A Michigan Állami Egyetemre jártak mindketten, ott ismerkedtek meg egymással. A közgazdaságtan szakos McClintock 2018-ban szerezte meg a diplomáját, ezután egy szoftverfejlesztő cégnél, a Scoutnál kapott állást. Az elmúlt évek alatt megmászta a szamárlétrát, most már vállalatfejlesztési vezetőként tevékenykedik a cégnél.

Snoop Dogg lánya

Képes összeállításunkban megnézheted Snoop Dogg lányának dögös képeit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük