Emilio Estevez 60 éves lett: így néz ki most a 80-as évek szőke szívtiprója
Martin Sheen idősebbik fia, Emilio Estevez tehetséges rendező is, nem csak színész.

emilio-estevez-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emilio Estevez nevét a '80-as években ismerte meg jobban a közönség, a legendás Martin Sheen fia és Charlie Sheen bátyja olyan filmekkel szerzett magának sok rajongót, mint A kívülállók, a Nulladik óra, a Szent Elmo tüze vagy a Kerge kacsák.

Bár a '80-as években felkapták a nevét, azonban manapság alig hallani róla. A színész május 12-én ünnepelte hatvanadik születésnapját. 

Friss fotókon Emilio Estevez

Bár New Yorkban született, gyerekkorát Malibun töltötte, legelőször 1973-ban, édesapja oldalán tűnt fel a Sivár vidék című filmben. Martin Sheen szerette volna, ha felvenné gyermeke is a művésznevét, és Emilio Sheen néven építené tovább a karrierjét, de Estevez erről hallani sem akart. A rendes családi nevükkel szeretett volna érvényesülni.

Emilio Esevez régen és napjainkban.
Emilio Esevez régen és napjainkban.
Fotó: Getty Images Hungary, Profimedia

Be is indult a karrierje, hiszen a '80-as évek több népszerű mozifilmjében szerepet kapott. A kamera mögötti munkára is egyre nyitottabb lett, forgatókönyvírással és rendezéssel kezdett foglalkozni. Az 1986-os Bölcsesség volt az első rendezése, amelyben Demi Moore-ral szerepelt együtt, a színésznő a menyasszonya lett később, ám miután Bruce Willis a képbe került, Estevez kosarat kapott.

1990-ben jött ki a Tökös ötös című filmje, amit szintén ő rendezett, és a forgatókönyvet is ő készítette, öccsével, Charlie Sheennel játszott együtt. 2006-ban jött ki a Bobby Kennedy - A végzetes nap című mozifilmje, amelyben olyan színészeket szerződtetett le, mint híres exe, Demi Moore, Anthony Hopkins vagy Sharon Stone. Ezt a rendezését még a kritikusok is dicsérték.

A mai napig a szakmában dolgozik, várhatóan 2022-ben kerül a mozikba a Young Guns 3: Alias Billy the Kid című alkotása. 2021 és 2022 között a Kerge kacsák-filmek ihlette sorozatban szerepelt.

emilio
Fotó: Instagram/Emilio Estevez

Volt kedvese, Carey Salley két gyermekkel ajándékozta meg: Taylor fia 1984-ben, Paloma lánya 1986-ban született. 2019-ben jött a világra első unokája a fia révén, úgyhogy ma már nagypapa is.

Egyszer nősült, Paula Abdul énekesnőt 1992-ben vette el, de két évvel később elváltak. Azóta sem házasodott újra.

Így megváltoztak A múmia sztárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest ötvenévesen A múmia-filmek Anck-Su-Namunja, valamint a többi szereplőt is láthatod akkor és most fotókon.

Ezt is szeretjük