Ilyen volt Elvis és Priscilla Presley házassága valójában: a nő a fogorvoshoz sem engedte el egyedül a zenészt
Elvis és Priscilla Presley házassága 1972-ben ment tönkre végül.

GettyImages-517262328
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elvis Presley-ért csak úgy epekedtek a nők, ám a zenésznek hivatalosan foglalt volt a szíve, amikor megismerte Priscillát 1959-ben, a lány csupán 14 éves volt, végül 1967-ben vette feleségül választottját.

Családot alapítottak, lányuk, Lisa Marie 1968 februárjában látta meg a napvilágot. Házasságuk végül 1972-ben tönkrement, hivatalosan 1973-ban váltak el. Priscilla az elmúlt években többször adott interjút, milyen volt az élet Elvis mellett.

Ilyen volt Elvis és Priscilla Presley házassága

Priscilla fülig szerelmes volt a zenészbe, igyekezett maximálisan megfelelni neki, a tökéletes feleség szeretett volna lenni. A rajongó lányok miatt félt, hogy Elvis megcsalja, ezért nem szerette, ha valahova egyedül ment, még a fogorvoshoz is elkísérte.

GettyImages-3229262
Fotó: Keystone / Getty Images Hungary

- A nők vonzódtak hozzá, úgyhogy idegessé váltam, amikor egyedül ment valahova. Még akkor is elkísértem, ha a fogát tisztíttatta. Mindig rajta kellett tartanom a szemem, mert a világon mindenki őt követte - fogalmazta a People magazinnak.

Rengeteget törődött a férjével.

- Mindig készen álltam arra, hogy az ajtóban üdvözöljem és elkényeztessem. Nagyon szerettem Elvisről gondoskodni. Imádtam vigyázni rá. Imádtam etetni - mesélte, majd hozzátette, még egy külön nyelvet is kitaláltak, és sokszor úgy kommunikáltak egymással.

Szép életünk volt, különbözött a többiekétől, de a miénk volt.

GettyImages-517330104
Fotó: Bettmann / Getty Images Hungary

Priscillának feleségként nem volt egyszerű, mivel már elég korán megismerte Elvist, nem volt igazi tinikora, ez pedig nehézséggel járt a számára. Bár lehet, hogy a férjét nem szerette egyedül elengedni, mégis a zenész hordta náluk a nadrágot, derült ki a Daily Express cikkéből. Sőt, Elvis azt is megmondta Priscillának, hogyan sminkelje magát és milyen legyen a frizurája. Imádta például, amikor kiemelte a szemeit.

- Lényegében ugyanazt csináltam, mint ő, úgy értem, mintha az ő életét élted volna. Azt a filmet néztük, amit ő akart, olyan zenét hallgattunk, amit ő szeretett volna, és olyan helyekre mentünk, ahova ő vágyott. Őszintén szólva nem volt saját életem, ezért eléggé elveszettnek éreztem magam. Nem azért váltam el tőle, mert nem szerettem, egyszerűen muszáj volt még több dolgot megtudnom a világról - idézett a lap abból az interjújából, amit a Loose Womennek adott.

Priscilla manapság csak a szép dolgokra emlékszik, úgy véli, mindig lesznek az embernek félelmei és bizonytalanságai, de ahogy egyre bölcsebbé válsz, mindent megértesz az életben.

Priscilla Presley így fest a plasztikai műtétjei után

Képes összeállításunkban megnézheted, Priscilla Presley hogyan néz ki napjainkban.

Ezt is szeretjük