Elvis Presley ezzel a gyönyörű színésznővel csalta Priscillát: feleségül akarta venni
Elvis Presley a forgatáson szeretett bele Ann-Margretbe.

elvis-és-ann-margret-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elvis Presley a nők bálványa volt az '50-es és '60-as években, gyönyörű, kék szemei tinédzserek millióit megbabonázta, de a filmes partnerei közül többen nem tudtak ellenállni neki. Egyik nagy szerelme Priscilla volt, akit végül 1967-ben vett feleségül.

A rock and roll királya egy időben Ann-Margretet képzelte el jövendőbeli feleségeként. A színésznővel a Viva Las Vegas, magyarul a Szerelem Las Vegasban forgatásán habarodtak egymásba 1963-ban. Akkor Elvis már egy párt alkotott Priscillával.

Ann-Margret volt Elvis Presley szeretője

Az 1964-ben megjelent alkotás forgatási munkálatait 1963-ban végezték, a férfi főszerepet Elvis, míg a nőit az akkor feltörekvő, svéd származású szépség, Ann-Margret játszotta. Közös filmjük forgatása előtt nem sokkal mutatta be őket egymásnak George Sidney rendező. Már a megismerkedésük pillanatában érezni lehetett, mennyire erős köztük a kémia, írta meg a Daily Express.

GettyImages-607400782
Fotó: Sunset Boulevard / Getty Images Hungary

- Mindketten éreztünk némi feszültséget, ami végighaladt a testünkön. Ez egy olyan erővé vált, amit egyikünk sem tudott irányítani. Nem is tudtuk, hogy egy kisördög bújt meg bennünk. Eleinte csak csendesek, udvariasak és óvatosak voltunk, de tudtam, mi fog történni, amint megismerjük egymást. Ezzel Elvis is tisztában volt - idézte a színésznő szavait a lap.

Gyorsan egymásba szerettek, azonban volt egy kis bökkenő, Priscilla, akivel akkor már együtt lakott a legendás zenész. Szeretőkké váltak, ám a férfinak komolyak voltak a szándékai a vörös hajú szépséggel.

Feleségül akart venni, az volt a kívánsága, hogy örökre együtt maradjunk!

Elvis még a lány szüleit is megismerte, ami szintén egy komoly lépés volt a részéről, eközben Priscilla egyre gyanakvóbbá és féltékenyebbé vált. Nem mellesleg már a sajtóban is cikkek jelentek meg a viszonyukról, Presley persze próbálta nyugtatni a párját, hogy nincs köztük semmi, de a lány érezte, hogy vaj van a zenész füle mögött.

A forgatási szünetekben minden percét Ann-Margrettel töltötte, el sem engedték egymás kezét. Azonban ahogy teltek a hónapok, Elvisnek választania kellett a két nő közül. Persze mindkettőjüket szerette, mégis Priscilla mellett döntött, mert nem akart maga mellett olyan feleséget, aki a szórakoztatóiparban dolgozik, emellett menedzsere is azt tanácsolta neki, hogy a régi szerelme mellett maradjon. 

Ann-Margret 2021-ben.
Ann-Margret 2021-ben.
Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

Emellett kicsit meg is haragudott a szeretőjére, ugyanis már a sajtó is arról cikkezett, hogy el akarja venni a svéd színésznőt, ekkor Elvis meggyanúsította a lányt, hogy ő kottyintotta el ezt az információt egy újságírónak. 

Végül teljesen megszakította Ann-Margrettel a kapcsolatot, egy időben még a telefont sem vette fel neki. Később persze kibékültek, és a zenész rendszeresen küldött virágcsokrokat az asszonynak. A színésznő azon kevesek közé tartozott, aki még a király temetésén is részt vehetett.

A svéd szépség továbblépett, 1967-ben feleségül ment Roger Smithhez, a férfi haláláig együtt maradtak. Férje 2017-ben hunyt el, a színésznő idén áprilisban ünnepelte 80. születésnapját.

Elvis egy szem lánya napjainkban

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy fest 53 esztendősen a rock and roll királyának egyetlen gyermeke, Lisa-Marie Presley.

Ezt is szeretjük