Elvis Presley ezért kapott kosarat a gyönyörű színésznőtől - Hiába csapta neki évekig a szelet
Elvis Presley kolléganőjének próbált udvarolni.

elvis presley cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elvis Presley-ért bolondultak a nők az '50-es és '60-as években, sok gyönyörű hölggyel boronálták össze élete során, a legtartósabb kapcsolata Priscilla Ann Wagner színésznővel volt, akit 1967-ben el is vett feleségül, 1973-ban váltak végül el.

Presley igazi szívtiprónak számított, sokakat is sikerült meghódítania, ám voltak olyan nők is, akik kikosarazták a rock and roll királyát, közéjük tartozott a bájos színésznő, Shelley Faberes is.

Emiatt kosarazta ki Elvist a gyönyörű színésznő

Shelley Faberes neve a Presley-rajongóknak ismerősen csenghet, ugyanis a '60-as években a sztár több filmet is leforgatott a színésznővel. Első közös filmjük, a Lányboldogság 1965-ben jelent meg, rá egy év múlva adták ki a Kipörögve-bepörögve című projektjüket. Utolsó filmjük az 1967-es Micsoda buli volt.

A Daily Express brit lap birtokába jutott egy olyan interjú, amit még Presley jó barátja, Sonny West adott. A férfi elárulta, hogy a király nagyon szimpatizált a barna szépséggel.

- Remek kapcsolata volt Shelley Faberesszel. Három közös filmjük is volt. Elvis még udvarolni is akart a színésznőnek az első közös mozijuk forgatása után. Faberes egyébként alacsony volt, ez pedig nagyon imponált neki. A lány viszont ezt mondta Elvisnek: "randizom valakivel" - magyarázta West.

A cikk az ajánló után folytatódik

A színésznő akkoriban Lou Adler zenei producerrel alkotott egy párt, komoly volt a kapcsolatuk, ezt Presley tiszteletben tartotta, és nem udvarolt tovább a színésznőnek, ám a következő filmjük forgatásakor ismét bepróbálkozott.

- A kémia még mindig megvolt kettőjük között. A második filmjük forgatásán megérdeklődte Elvis, hogy még mindig együtt jár-e azzal a pasival, Shelley azt felelte: "Nem járok vele." Erre Presley nagyon megörült, ám a lány bejelentette, hogy a barátja eljegyezte - emlékezett vissza.

Az utolsó közös filmjükkor is próbálta Presley csapni a szelet a színésznőnek, megérdeklődte, hogy még jegyesek-e, erre Fabares azt válaszolta, nem, már összeházasodtak.

Érdekesség, hogy ekkor Elvis és Priscilla Presley már egy párt alkottak, hiszen 1959-ben szerettek egymásba, végül nyolc év után házasodtak össze.

Ennyit változott Priscilla Presley

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az évek alatt Priscilla Presley.

Ezt is szeretjük