Ő volt Elton John első felesége - 4 évig tartott a házasságuk
Elton John 1984-ben vette feleségül Renate Blauelt.

elton-john-felesege-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elton John manapság az egyik legismertebb homoszexuális ikon, aki már 25 éve él boldogan a férjével, David Furnish-sel. Béranya segítségével még két közös gyermekük is született, a nyolcéves Zachary és a hatesztendős Elijah. Az énekes hosszú évekkel ezelőtt azonban titkolta a szexuális hovatartozását, olyannyira, hogy még egy nőt is feleségül vett a látszat fenntartása érdekében.

Ő volt Elton John felesége

Elton John 1984-ben állt oltár elé a német hangmérnökkel, Renate Blauellel, a sydney-i Szent Márk-templomban. Elton John 36 éves volt az esküvő idején, és a Too Low For Zero elnevezésű turnéja miatt tartózkodott Ausztráliában, ahol a háttérmunkás csapat tagjaként Renate is velük tartott, akivel akkor már egy éve ismerték egymást, és hébe-hóba randevúzgattak is.

Egy indiai étteremben kérte meg a párja kezét, öt nappal később pedig le is zavarták az esküvőt. Az idő szűkössége miatt nem lehetett jelen minden számára fontos ember, azonban így is volt néhány sztár a lagzin: Olivia Newton-John, John McEnroe, sőt, Elton John exe, John Reid is jelen volt a ceremónián.

Renate Blauel egy különleges, áttetsző betétekkel díszített csipkeruhát viselt az esküvőn, amit egy ausztrál divattervező, Keri Craig-Lee álmodott meg. Szív alakú medált viselt, a hajába pedig aprócska fátyolvirágokat tűztek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

35 years from now...😭😭😭😭😭💔💔 #eltonjohn #renateblauel

Karolina (@eltonandcharlie) által megosztott bejegyzés,

1988-ban jelentették be, hogy elválnak - az idő tájt jelentette be a sztár hivatalosan is, hogy a saját neméhez vonzódik.

- Ausztráliában összeházasodtam egy csodálatos nővel, akit nagyon szeretek és csodálok. Jó férj akartam lenni, mindennél jobban vágytam rá, de megtagadtam azt, aki valójában vagyok, emiatt pedig folyton szomorúságot okoztam a feleségemnek, amit őszintén bánok, és komoly bűntudatom van miatta - nyilatkozta a válásáról.

Ő volt Freddie Mercury első szerelme

Freddie Mercury a haláláig az élete szerelmének nevezte Maryt - nézd meg, ki volt az a nő, aki elrabolta a szívét!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük