Csinos, szőke nő volt Freddie Mercury menyasszonya - Haláláig szerette Mary-t
Sohasem látott, közös fotók kerültek elő róluk.

beauty and style
Top olvasott cikkek
Sohasem látott, közös fotók kerültek elő róluk.

Freddie Mercury 1976-ban nagy port kavart, amikor a nők milliói által körülrajongott énekes bevallotta a sajtónak, hogy biszexuálisnak tartja magát.

Ő volt Freddie Mercury felesége

Kevesen tudják, de a Queen frontemberének menyasszonya is volt, Mary Austin, akit élete nagy szerelmének tartott, annak ellenére, hogy később kiderült róla, hogy leginkább a férfiakhoz vonzódik. Sokan éppen ezért úgy vélték, hogy Mary csupán egyfajta kellékfeleség volt, hogy leplezze a valódi szexualitását, azonban ez nem is állhatna távolabb a valóságtól, Freddie ugyanis őszintén szerette Mary-t, és haláláig a feleségeként gondolt rá.

- Minden szeretőm azt kérdezte, miért nem tudnak Mary helyébe lépni, de ez elképzelhetetlen volt számomra. Ő volt az egyetlen barátom, a feleségem, tiszteltük, bátorítottuk és szerettük egymást. Soha egy férfit sem szerettem annyira, mint Mary-t - nyilatkozta annak idején a sztár.

Most előkerült néhány eddig nem látott, közös fotó is róluk - nézd meg, milyen csinos nő volt a Queen énekesének első szerelme!

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük