Ő Elon Musk új párja: dögös színésznőbe szeretett bele a világ leggazdagabb embere
Elon Musk szakítása után továbblépett.

elon-musk-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elon Musk 2021 januárja óta a világ leggazdagabb embere, a Tesla és a SpaceX amerikai űrkutatási vállalat alapítójának elsősorban üzleti döntéseiről olvashatnak az emberek a sajtóban, ám olykor magánéletével kerül a címlapokra.

2021 szeptemberében derült ki, hogy három év járás után szakított Grimesszal, a népszerű énekesnő pedig egy kisfiút is szült neki, 2020-ban jött a világra a pici, aki egy nagyon különleges nevet kapott,  X Æ A-Xii-nek hívják. A Daily Mail február 18-án közölt egy cikket, amiben közölték, hogy az üzletember magángépéről egy titokzatos nő is leszállt. A Hollywood Life kiderítette, a nő nem más, mint az ausztrál származású színésznő, Natasha Bassett.

Ő Elon Musk új barátnője

Az amerikai lap egy közeli forrására hivatkozva közölte, hogy Musk és Bassett egy párt alkotnak már, pedig eleinte úgy alakult a viszonyuk, hogy egyikőjük sem vágyott komolyabb elköteleződésre.

- Elon nem sokkal a Grimesszal való szakítása után kezdett találkozgatni Natashával, de ez nagyon alkalmi kapcsolat volt csak. Akkoriban nem keresett semmi komolyat senkivel, és a lány sem. De nem tagadhatták le a köztük lévő hihetetlen kémiát, és azóta sem tudják. Most már igenis a barátnője - fogalmazta.

Mint kiderült, novemberben kerültek közelebb egymáshoz, az elmúlt hónapokban sok időt töltöttek együtt, a színésznő gyakran utazott Muskkal Texasba, ahol a Space X gyártóüzeme található. Még az ünnepeket is együtt töltötték.

Natasha Bassett életkora nem egyértelmű egyelőre, az egyik hírportál 27-et, a másik 29-et ír, azonban biztosan még a húszas éveiben jár. Musk viszont idén júniusban már 51 éves lesz, de úgy tűnik, a nagy korkülönbség nem jelent náluk akadályt.

GettyImages-1352821788
Fotó: Presley Ann / Getty Images Hungary

A dögös színésznő 2009-ben kezdte filmes karrierjét, hamarosan a magyar mozinézők is viszontláthatják a vásznon, ugyanis ő is szerepet kapott Elvis Presley életrajzi filmjében, amit a tervek szerint idén nyáron mutatnak be. Bassett Dixie Locke-ot, a király első barátnőjét játssza majd. 2013-ban a rendezéssel és az írással is megpróbálkozott, rövidfilmje Kite címmel jelent meg. Olyan alkotásokban szerepelt még, mint A győztes lelenc csapat, A gyilkosság filozófiája, 2017-ben pedig Britney Spears bőrébe bújhatott, ám a Britney Ever After tévéfilmet hazánkban nem mutatták be.

A brit nő, aki még a királynőnél is gazdagabb

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Kirsty Bertarelli, azokból az időkből is válogattunk be róla fotókat, amikor szépségkirálynő lett.

Ezt is szeretjük