Elon Musk 74 éves anyja földre szállt angyal volt hófehér ruhájában: Maye stílusával mindenkit elvarázsol
Maye Musk kamaszkora óta modellkedik, igazi kortalan szépség.

maye-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szépséges Maye Musk, Elon Musk édesanyja fiatal kora óta modellkedik, egyedi stílusát pedig hetven fölött is megőrizte. Valahányszor a vörös szőnyegre lép, elakad a közönség lélegzete, annyira tudja, mi áll jól neki. 

Nem riad vissza a látványos kreációktól és vibráló színektől, magabiztosságának köszönhetően gyakorlatilag bármit képes viseli. 

Maye Musk stílusa

A 74 éves Maye Musk 1948-ban született Kanadában, családja később Dél-Afrikába költözött. Mindössze 15 éves volt, amikor először modellmunkát kapott, húszévesen pedig megnyert egy komolyabb szépségversenyt. 

Élete későbbi időszakában visszaköltözött Kanadába, itt 42 éves korában leszerződtette az Elite Modeling ügynökség, 48 évesen pedig sikerült az Egyesült Államokban is befutnia. 

A szupermodell igazi kortalan szépség annak ellenére, hogy hosszú évek óta nem festi például a haját, vállalja hófehér tincseit. A személyiségéből elképesztő, fiatalos energia árad, a legvadabb szetteket is óriási magabiztossággal viseli, sok fiatal modell példát vehet róla. 

Képes összeállításunkban megnézheted Maye Musk legjobb szereléseit az elmúlt évekből, de előre figyelmeztetünk, nagyon nehéz lesz kiválasztani, melyik állt neki a legjobban! 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/John Shearer

Ezt is szeretjük