Ő A szolgálólány meséjének June-ja: a valóságban igazi bombázó Elisabeth Moss

Elisabeth Moss egészen másképp néz ki igazából.

Így néz ki A szolgálólány meséjének sztárja, Elisabeth Moss a valóságban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2017-ben debütált A szolgálólány meséje című sorozat, amely egy Gileád nevű országban játszódik, ahol a nőket gyakorlatilag minden joguktól megfosztották. 

A legnagyobb kegyetlenséggel azokkal bánnak, akik termékenyek, ebben a kitalált világban ugyanis csak nagyon kevés nő képes életet adni. A főszereplő, June Osborne is közéjük tartozik, őt Elisabeth Moss alakítja. 

Így néz ki A szolgálólány meséjének sztárja, Elisabeth Moss a valóságban

A sorozatban a rengeteg szenvedést megélt, mégis kitartó és lázadó, anyai ösztöneitől erősen vezérelt June-t formálja meg. A karaktert a képernyőn szinte mindig összefogott hajjal, smink nélkül lehet látni, hatalmas, bő, piros ruhában. 

A negyvenéves színésznő persze a valóságban egészen másképp néz ki, nőies, dögös, szereti a szép sminkeket és a szexi ruhákat. 

A sztár jelenleg szingli, korábban azonban házas volt. 2008-ban ismerkedett meg Fred Armisennel, 2009-ben házasodtak össze, azonban 2010-ben el is váltak. Gyermekük nem született. 

Elisabeth Moss szcientológus családban nevelkedett, ezt a hitet a mai napig tartja. A sorozat kapcsán érték is kritikák vallási nézetei miatt, ám mindig megvédte magát és egyházát. Feministának tartja magát, a szülei zenészek, van egy öccse, Derek, aki szintén színész, bár nem olyan sikeres, mint nővére. 

Képes összeállításunkban megnézheted Elisabeth Moss legdögösebb szettjeit az elmúlt évekből! 

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük