A szolgálólány meséjének Serenája a való életben igazán stílusos: a 38 éves Yvonne Strahovski imádja a sikkes szetteket

Yvonne Strahovski elegáns, nőies összeállításaival mindig beragyogja a vörös szőnyeget.

Yvonne Strahovski stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A szolgálólány meséjének Serenája valószínűleg nem sok néző szimpátiáját nyerte el, ám az biztos, hogy az őt alakító Yvonne Strahovski hihetetlenül tehetséges.

A 38 éves ausztrál sztár már az egyetem óta színészkedik, igazi világhírnévre azonban a sorozatnak köszönhetően tett szert.

Yvonne Strahovski ennyire stílusos

Bár a színésznőt az epizódokban szinte csak zöld szettekben láthatják a nézők, a való életben imád öltözködni, és igazán stílusos. Többször szerepelt már divatmagazinokban, de a vörös szőnyegen sem okoz csalódást a rajongóknak. Mindig sikkes, csinos és elegáns, kedveli a hosszú, enyhén testhezálló egészruhákat, de sosem esik túlzásba. Képeken mutatjuk legjobb szettjeit.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük