Hónapokig titkolták: Ed Sheeran felesége a nyár végén szüli meg első gyermeküket
Ed Sheeran és felesége hamarosan szülői örömök elé néznek.

ed-sheeran-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ed Sheeran és felesége, Cherry Seaborn még a középiskolában ismerkedtek meg, ám akkor még nem teljesülhetett be szerelmük, ugyanis a lány Angliából az Egyesült Államokba költözött át egyetemi tanulmányai miatt.

Évekig nem látták egymást, eközben Sheeran befutott zenész lett. 2015-ben a sztár kicsit visszavonult a zenéléstől és a nyilvánosságtól, akkor vette fel újra a kapcsolatot Cherryvel, akivel végül egymásba is szerettek. A párosra mindig is a visszafogottság volt a jellemző, még az esküvőjüket is teljesen titokban tartották meg 2018-ban. Cherry terhességét sem kürtölték világgá, pedig a sztárfeleség hamarosan világra hozza első közös gyermeküket.

Ed Sheeran és felesége hamarosan szülőkké válnak

A The Sun brit lap írta meg, hogy Ed Sheeran és felesége hamarosan szülők lesznek, egy közeli baráttól tudták meg ezt az információt. 

- Ed és Sherry boldogabbak nem is lehetnének, nagyon izgatottak, de mindent teljesen titokban tartottak eddig. A koronavírus miatti karanténidőszak tökéletes indok volt arra, hogy ne mutatkozzanak együtt a nyilvánosság előtt, de ahogy közeledik a pici érkezése, és emiatt egyre nagyobb az izgalom, a családtagokkal és a barátokkal is most már megosztották az örömhírt - magyarázta a bennfentes. 

GettyImages-949564230
Fotó: Stephen Pond / Getty Images Hungary

A házaspár jelenleg is Suffolkban található otthonukban töltik a karantént. A házat már teljesen felkészítették a baba érkezésére, mint kiderült, várhatóan augusztus végére születik meg.

- Ez egy nagyon boldog időszak számukra, a családtagjaik is örülnek, mindenki alig várja, hogy végre megismerjék a kis trónörököst. 

Ed Sheeran 2019 decemberében jelentette be Instagram-oldalán, hogy visszavonul egy időre, nemcsak a zenéléstől fordul el egy rövid időre, hanem a közösségi médiától is. Hozzátette, nem örökre vonul vissza, megígérte, amikor az idő alkalmas lesz, készít új dalokat.

Fotókon Gordon Ramsay kisfia

Képes összeállításunkban megnézheted Oscar Ramsay legédesebb morcos képeit az Instáról.

Ezt is szeretjük