Dwayne Johnson kislánya olyan szép, akár egy angyal - Jasmine kék szemei téged is megigéznek
Dwayne Johnson irtó aranyos szelfit készített középső lányával.

dwayne johnson cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dwayne Johnson igazi lányos apukának mondhatja magát, előző kapcsolatából született gyermeke, Simone már 18 éves, és apja, illetve nagyapja és dédapja nyomdokaiba lépve ő is birkózóként és pankrátorként szeretne sportolói karriert építeni.

A sztárnak Simone-on kívül van két másik gyermeke is, de ők még kicsik, jelenlegi felesége, Lauren első közös gyermeküket, Jasmine-t 2015 decemberében, Tianát 2018 áprilisában hozta világra.

Ilyen szép Dwayne Johnson középső lánya

A népszerű akciósztár néha a gyerekekről is szokott posztolni Instagram-oldalára, a minap a középső lányát mutatta meg a követőinek. 

Jasmine tündéri kislány, olyan bájos vonásokkal rendelkezik, akár egy angyal, kék szemeivel bárkit megigéz. Rajongói is megdicsérték, hogy mennyire bájos a gyermeke: "úristen, milyen szép szemei vannak, elbűvölő", "nagyon szép lányod van, szerencsés ember vagy", "imádom a kis göndör fürtjeit" - írták a kedves szavakat.

A Johnson család legkisebb tagja, a kis Tiana hamarosan második születésnapját ünnepelheti. Róla egy aranyos videót töltött fel az Instagramjára. 

A felvételen az látható, ahogy a színész kéri a kislányt, hogy milyen szavakat mondjon el utána. Először olyan mondatokat ad a pici szájába, mint "szép kislány vagyok", "okos kislány vagyok". A végén viccből azt ismételteti el Tianával, hogy "apa a legjobb", ám a picur egyből korrigálja édesapját: "anya a legjobb". A vicces videó szintén nagy sikert aratott a közösségi oldalon, többen megjegyezték, hogy Tiana mennyire édes és tündéri lány.

Ő Dwayne Johnson felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös nő Dwayne Johnson felesége, Lauren.

Ezt is szeretjük