Dwayne Johnson felesége dekoltázst villantó estélyit húzott a premierre - Vörös ruhája kiemelte karcsú alakját
Minden szempár a párra szegeződött a vörös szőnyegen.

Dwayne-johnson-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rajongók már régóta várták a Jumanji - Vár a dzsungel folytatását, ami az első film sikere után nem is váratott sokat magára. Természetesen a főszerepet ismét Dwayne Johnson kapta, aki manapság az egyik legmenőbb akciósztárnak számít Hollywoodban, a Jumanji - A következő szint című akcióvígjáték kaliforniai filmpremierjén is hatalmas ováció övezte.

 A díszbemutatóra magával vitte gyönyörű feleségét, Lauren Hashiant is, aki csak úgy ragyogott a vörös szőnyegen.

Dwayne Johnson felesége lélegzetelállítóan gyönyörű volt

A barna bombázó egy szexi, Retrofête márkájú overallt húzott, a ruha mély dekoltázsa csak fokozta a sztár pazar megjelenését. Tökéletes alakját pedig még karcsúbbnak láttatta puffos vállkialakításával és az övvel, amely kihangsúlyozta darázsderekát.

Piros színével és metálos csillogásával pedig karácsonyi hangulatot csempészet a Los Angeles-i estébe. Nem csoda, hogy férje le sem tudta venni róla a kezét, bár már 12 éve vannak együtt, a vörös szőnyegen úgy andalogtak, mint a friss szerelmesek.

Lauren Hashian
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

Dwayne Johnson is kitett magáért, nem elégedett meg egy egyszerű fekete öltönnyel, inkább egy kék színű, virágmintás szettet választott, a sztárpár úgy nézett ki, mintha csak egy mesekönyvből léptek volna ki.

dwayne johnson
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Két közös gyermekük van, a hároméves Jasmine és az egyéves Tiana. 12 év együttjárás után idén álltak oltár elé, az esküvőről az Ellen Show-ban mesélt a színész.

Az esemény érdekessége az volt, hogy a reggeli órákban, háromnegyed nyolckor tartották a ceremóniát, azt is elárulta, hogy miért.

- Hawaiin, Kauai partjának szikláin tartottuk az esküvőnket, ebben a korai időpontban mesés a táj, meghitt és privát módon akartuk megünnepelni, hogy összekötjük az életünket, és így volt a legjobb, varázslatos nap volt - mesélte Ellen DeGeneres műsorában.

Dwayne Johnson felesége

A gyönyörű Lauren Hashianről még többet megtudhatsz, képes összeállításunkban megnézheted a többi csodás képét.

Ezt is szeretjük