Jason Momoa 8 évesen szeretett bele későbbi feleségébe - A tévében szúrta ki
Gyerekkora óta rajong a gyönyörű Lisa Bonetért.

jason-momoa-lisa-bonet-kapcsolata-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jason Momoa a nők legnagyobb vágyálma, azonban sajnos szomorú hírekkel kell szolgálnunk a Khal Drogo és Aquaman-rajongóknak: a sztár szíve sajnos 2005 óta foglalt. Ekkor ismerte meg hivatalosan a feleségét, Lisa Bonetet, bár mint kiderült, a színész sokkal régebb óta szerelmes a nála 12 évvel idősebb modellbe.

Így ismerkedtek meg egymással

Momoa James Corden műsorában beszélt arról, hogy titokban gyerekkora óta bele volt zúgva Lisába, akit először a televízió képernyőjén át pillantott meg:

- Csak 8 éves voltam, néztem a tévét, amikor megláttam Lisát. Azt mondtam anyukámnak: "Anya, én őt akarom". Elhatároztam, hogy ha kell, életem végéig ezt a nőt fogom követni, de egyszer az enyém lesz. Igen, amúgy ez elég furcsa. Nem is mertem elmondani neki, csak a második közös gyerekünk után, különben tuti kiakadt volna tőle. De ez az igazság, mindig is rá vágytam, már akkor is egy igazi királynő volt - mesélte a televíziós műsorban.

Azt is elárulta, hogy ismerkedtek meg egymással - erre csak jó néhány évvel később, 2005-ben került sor.

- Egy jazzklubban ismertem meg őt. Jó helyen, jó időben voltunk mindketten. A közös barátaink mutattak be minket egymásnak. Egyszer csak megfordult, és rám köszönt, hogy "szia, Lisa vagyok". Én teljes sokkban hátrafordultam a legjobb barátom felé, és eleresztettem egy néma üvöltést, és belebokszoltam a levegőbe, hogy "EZ AZ". Csak úgy szikrázott köztünk a levegő, mintha tűzijáték lett volna.

Meggyőztem, hogy vigyen haza az este végén, mert egy hotelban laktam, és nem volt kocsim. Az úton odafelé beültünk egy kávézóba, Lisa pedig Guinnesst rendelt. Csak ennyi kellett. Tudjátok, mennyire imádom a Guinnesst. Kértünk még két adag kukoricakását, megettük, megittuk a sörünket, a többi pedig - ahogy mondani szokták - már történelem - mondta az első közös estéjükről a Trónok harca sztárja.

Lisa Bonet nagyon viccesen mesélt a megismerkedésük napjáról - ő nem tért ki a részletekre, mint Momoa, bár elismerte, hogy a férfi abszolút levette a lábáról.

- Attól a perctől kapcsolatban vagyunk, hogy megismertük egymást. Ahogy megláttam, beleszerettem, méghozzá nagyon. Féltem, hogy ő is olyan lesz, mint a legtöbb férfi, hogy megijed az érzelmektől, de nem így volt. Teljesen levett a lábamról, aztán átdobott a vállán, és úgy cipelt, akárcsak egy ősember - mesélte nevetve a Porter magazinnak.

A párnak 2007-ben megszületett az első közös gyermeke, Lola, őt pedig 2008-ban Nakoa-Wolf követte. Lisa Bonetnek már volt egy lánya az előző házasságából Lenny Kravitzcel, a gyönyörű Zoe Kravitz. Elsőszülöttje egyáltalán nem bánta a frigyet, sőt, odavan a mostohaapjáért, akit csak papamacinak becéz. Kistestvéreiért is odavan, még a saját együttesét is utánuk nevezte el.

- Jason ritka kincs manapság: nagyon férfias, igazi vezető, nagylelkű ember, karizmatikus, felelősségteljes, keményen dolgozó. Ő az alfa a falkánkban, aki bármit megtenne a szeretett családjáért. Olyan boldog vagyok, hogy ilyen összetartó családom van, fantasztikus, hogy Zoe is második apjaként tekint Jasonre. Tudtátok, hogy Zoe együttesét Lolawolfnak hívják a testvérei után? Szerintem ez remek dolog. Ráadásul a hab a tortán, hogy Lenny és Jason is nagyon jól kijönnek egymással. Még egymáshoz passzoló gyűrűket is viselnek! - mesélte a Porterben.

Felesége előző férjével is nagyon jóban van.
Felesége előző férjével is nagyon jóban van.
Fotó: Alexandra Wyman / Getty Images Hungary

Momoa imád apaszerepben tündökölni, odavan a saját gyermekeiért és "fogadott" lányáért is.

- A legigazibb szeretet akkor jön el, ha megszületnek a gyerekeid. Az, hogy láthatod őket cseperedni, taníthatod őket, tanulhatsz tőlük, a legklasszabb dolog a világon - mesélte Momoa az apaságról a People magazinban.

Michael Caine egy reklámban szúrta ki a feleségét

Michael Caine és felesége története is különleges - az első randevújukon zajlott le a lánykérés, 45 évvel ezelőtt.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük