Drew Barrymore legszexibb fotója: fehérneműben pózolt a kamera előtt

Drew Barrymore 1993-ban vetkőzött melltartóra Sante D'Orazio fotós kedvéért.

drew-barrymore
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem véletlenül tett szert Drew Barrymore az utóbbi esztendőkben hatalmas népszerűségre a közösségi médiában: imádni való, közvetlen stílusával tömegek tudnak azonosulni, pontosan 13 és fél millióan, ugyanis ennyien követik az Instagram-oldalát.

Az idén februárban 47. szülinapját ünneplő sztár fotói és videói arról árulkodnak, hogy hatalmas harmóniában éli az életét. Időnként megmutatja, hogy lányai, Olive és Frankie micsoda játszóházzá változtatják otthonát, valamint hasznos sminkvideóival is belopta magát követői szívébe.

Drew Barrymore szexi fotója

Bár manapság már el sem tudjuk képzelni róla, hogy egy szál bugyiban és melltartóban pózoljon a kamerák előtt, a ’90-es években volt egy vadóc korszaka, amikor nem félt megmutatni magát lenge öltözetben. Ezt az irtó szexi képet is akkoriban készítették róla: 1993-ban Sante D'Orazio fotós kapta le ebben a dögös beállításban.

Akkoriban nem ez volt az egyetlen merész fényképe. Egy esztendővel korábban, 17 évesen teljesen meztelenül pózolt az Interview magazin júliusi számának címlapján akkori vőlegénye, a brit színész, Jamie Walters oldalán.

drew barrymore naked
Fotó: Interview magazin

1995-ben a Playboy magazin kedvéért szabadult meg teljesen a ruháitól, ami nagy port kavart a sajtóban és a sztárvilágban is. Steven Spielberg, a színésznő keresztapja sem tudta szó nélkül hagyni a pikáns felvételeket. Keresztlánya születésnapjára olyan képeslapot ajándékozott neki, amelyre azt írta: „takard el magad”.

Drew Barrymore smink nélkül

Drew Barrymore Instagram-oldalán több smink nélküli felvétel is megtalálható. A színésznőnek nagyon szép arcbőre van, látszik, hogy mennyi energiát fektet annak ápolásába.

Ezt is szeretjük