Drew Barrymore 10 kilót fogyott: címlapon mutatta meg, jobb formában van, mint valaha

Drew Barrymore csak úgy ragyog az InStyle címlapján.

drew-barrymore-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Drew Barrymore a Santa Clarita Diet Netflix-sorozat forgatása idején határozta el, hogy megszabadul némi feleslegtől. Személyi edzője, Marnie Alton segítette őt az áhított alak elérése érdekében.

A színésznő sikerrel járt, tíz kilót fogyott le, friss fotóin remek formában van, fogyása eredményét címlapon is megmutatta, az InStyle magazin friss, augusztusi számának címlapján feszít.

Drew Barrymore gyönyörű az InStyle címlapján

Barrymore bájosan mosolyog vissza ránk a magazin címlapjáról, le sem tagadhatná, mennyire jól érzi magát a bőrében. Egy komplett fotósorozatot készítettek róla, amelyek nagyon természetesre sikeredtek, látszik, hogy a képek készítője profin ráérzett a színésznő bohém és vidám stílusára, mindezt pedig jól vissza is tudta adni a rajongóknak. A többi felvételt az Instagram-poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted meg. 

A 45 éves sztárral interjút is készítettek, melyben elmesélte, hogyan figyel magára.

- Tisztán és egészségesen eszem, hetente legalább négyszer egy órát pilatesgyakorlatokat végzek. Rengeteg energiát kell belefektetnem abba, hogy ne legyek akkora, mint egy busz, de ez teljesen rendben van így, ez az én utam, a karmám. Nem is tudom, lehet, hogy az előző életemben vékony nő voltam, de nagyon gonosz - viccelődött.

Drew Barrymore így festett a fogyása előtt.
Drew Barrymore így festett a fogyása előtt.
Fotó: Michael Stewart / Getty Images Hungary, Bravo / Getty Images Hungary

Ahhoz, hogy jobban odafigyeljen magára, az vezetett, hogy már nagyon túlterheltnek érezte magát. A gyerekei számára egyszerre volt édesanya, tanár, ellátó és barát is, ez pedig annyira kimerítette, hogy rájött, ki kell magát húznia ebből a gödörből. Megjegyezte, saját magával sokkal kritikusabb és szigorúbb, mint más emberekkel, ezért hajlamos ostorozni magát. Vannak olyan időszakai, amikor kevésbé érzi jól magát a bőrében, de mindig tudatosítja magában, hogy mindez csak átmenetileg van így. Próbál a hibáiból újra tanulni ahelyett, hogy önmagát marcangolná tovább.

Legnagyobb sztárfogyások

Képes összeállításunkban megnézheted a leglátványosabb sztárfogyásokat.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük