Samantha Fox meztelenül pózolt: ennyire merész volt fiatalon a 80-as évek dívája
Samantha Fox élete egyik legmerészebb fotójával örvendeztette meg a rajongóit.

samantha-fox-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Samantha Fox volt a '80-as évek egyik legdögösebb énekesnője és modellje, Magyarországon az 1986-os, Touch Me (I Want Your Body) című slágerével robbant be a köztudatba, de hazájában, Angliában sokan emlékeznek rá azokból az időkből, amikor modellkarrierje alatt merészebbnél merészebb fotózásokat is elvállalt.

Az 54 éves díva kedden Instagram-oldalán egy olyan retró képpel örvendeztette meg rajongóit, amely még modellként készült róla.

Samantha Fox meztelen fotója

Több mint 80 ezren követik közösségi oldalán, köszönetképpen egy nagyon merész fotóval adott hálát a rajongóknak. Ahogy a felvételen is látható, teljesen meztelenül pózolt egy asztalon, csak egy kalapot viselt magán.

Miközben énekesi babérokra tört, modellkedéssel is foglalkozott, 1983-ban édesanyja az akkor 16 éves Samantha Fox fehérneműs fotóit elküldte a The Sunday People magazinnak, a lap pont akkor hirdetett meg egy amatőr modellversenyt. Bár csak második helyezett lett, a The Sun felfigyelt a lányra, és leszerződtették őt különféle fotós munkákra. A Page 3 névre keresztelt rovatukban szerepelt rendszeresen. Az említett rovat arról híresült el, hogy dögösebbnél dögösebb képek jelentek meg fiatal modellekről. 2018-ban erről a korszakáról elmesélte a The Mirrornak, hogy csak művészi aktokat vállalt el, volt egy bizonyos szint, ami alá sosem adott.

- Más lányokkal sosem vállaltam el félmeztelen fotózást, van egy határvonal, amit nem lép át az ember. Sosem akartam túl közönségessé válni. Mindig óvatos voltam, vigyáztam rá, hogy sose legyek túl szuggesztív. Mindig azt vallottam, ha már a Page 3 rovatban szerepelek, akkor maradjak elegáns - magyarázta a lapnak.

Büszke a mai napig a régi felvételeire, és annak is örül, hogy az internet robbanása előtt élte meg a fiatalságát. Úgy véli, a mai modellek vállán sokkal nagyobb a nyomás, mint az ő idejében. 

Sabrina Salerno bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen remekül fest Sabrina Salerno 52 évesen bikiniben. A teste olyan, akár egy harmincasé.

Ezt is szeretjük