Drew Barrymore smink nélküli fotója - Így fest a színésznő, ha nem fedi arcát több réteg festék

Így festenek a népszerű színésznők smink nélkül.

drew barrymore cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárvilágban vannak olyan hírességek, akik semmi pénzért sem mutatnák meg közösségi oldalukon, hogyan is festenek smink nélkül, míg mások szívesen készítenek magukról olyan szelfit, amin egy réteg festék sincs rajtuk.

Utóbbi csoportba tartozik a februárban 45. születésnapját ünneplő Drew Barrymore is, akinek Instagram-oldalán több smink nélküli felvétel is megtalálható. A színésznőnek nagyon szép arcbőre van, látszik, hogy mennyi energiát fektet annak ápolásába. Persze, ez az ő részéről valahol el is várható, nemcsak azért, mert a külsejéből keresi a kenyerét, hanem azért is, mert 2012 óta működteti a szépészeti és sminktermékeket áruló Flower Beauty nevű cégét.

Képes összeállításunkban megnézheted a népszerű színésznők smink nélküli fotóit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük