Drew Barrymore nagyon csúnyán állt bosszút az exén, miután az szakított vele
Drew Barrymore kedvese ezt nem tette zsebre.

drew-barrymore-cov
beauty and style
Top olvasott cikkek

Drew Barrymore fotói alapján kevés nála kedvesebb és közvetlenebb ember van a sztárvilágban. Sokan épp azért követik lelkesen a közösségi médiában, mert annyira sugárzik képeiről, hogy milyen jószívű.

Nem volt mindig olyan derűs személyiség, mint amilyennek mostanában látjuk, kifejezetten balhés kamasz volt. Már tizenévesen az ital és a kábítószerek rabja volt, valamint az éjszakai életet is korán kezdte. Hollywoodban sokan csodálják azért, hogy teljesen maga mögött tudta hagyni ezt az időszakot.

Drew Barrymore bosszúja

Akkoriban a szerelemben sem ismert tréfát, Jimmy Kimmel műsorában vallott arról, hogy nem viselte igazán jól, ha valaki lapátra tette. Körülbelül a ’90-es évek közepén ejtette aktuális szerelme, ami annyira rosszul esett neki, hogy durva bosszút eszelt ki. 

Drew Barrymore 1995-ben.
Drew Barrymore 1995-ben.
Fotó: Getty Images Hungary

A szakítás után az éjszaka leple alatt osont el exbarátja házához, hogy festékszóróval pingálja tele annak autóját.

- Arra is figyeltem, hogy le ne bukjak, direkt ahelyett, hogy azt írtam volna a kocsira, hogy „átvertél, te rohadék”, olyan szavakat mázoltam rá, mint az „anarchia” vagy a „fekete zászló”, amik ugyebár egyáltalán nem jellemzőek rám - mesélte.

drew b
Fotó: Getty Images Hungary

Később a szóban forgó férfi sírva hívta fel telefonon azzal, hogy ő rongálta-e meg a járművet, a színésznő persze azonnal letagadta bűnösségét. Az adásban azt is elárulta, hogy akkor igazán édes volt számára a bosszú, valamint kuncogott azon, hogy most kiderült, valóban ő volt a tettes.

Drew Barrymore lányai

Drew Barrymore-nak két lánya született, Olive 2012-ben, Frankie 2014-ben látta meg a napvilágot. Nézd, milyen nagyok már!

Ezt is szeretjük