Drew Barrymore nagyon csúnyán állt bosszút az exén, miután az szakított vele

Drew Barrymore kedvese ezt nem tette zsebre.

drew-barrymore-cov
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Drew Barrymore fotói alapján kevés nála kedvesebb és közvetlenebb ember van a sztárvilágban. Sokan épp azért követik lelkesen a közösségi médiában, mert annyira sugárzik képeiről, hogy milyen jószívű.

Nem volt mindig olyan derűs személyiség, mint amilyennek mostanában látjuk, kifejezetten balhés kamasz volt. Már tizenévesen az ital és a kábítószerek rabja volt, valamint az éjszakai életet is korán kezdte. Hollywoodban sokan csodálják azért, hogy teljesen maga mögött tudta hagyni ezt az időszakot.

Drew Barrymore bosszúja

Akkoriban a szerelemben sem ismert tréfát, Jimmy Kimmel műsorában vallott arról, hogy nem viselte igazán jól, ha valaki lapátra tette. Körülbelül a ’90-es évek közepén ejtette aktuális szerelme, ami annyira rosszul esett neki, hogy durva bosszút eszelt ki. 

Drew Barrymore 1995-ben.
Drew Barrymore 1995-ben.
Fotó: Getty Images Hungary

A szakítás után az éjszaka leple alatt osont el exbarátja házához, hogy festékszóróval pingálja tele annak autóját.

- Arra is figyeltem, hogy le ne bukjak, direkt ahelyett, hogy azt írtam volna a kocsira, hogy „átvertél, te rohadék”, olyan szavakat mázoltam rá, mint az „anarchia” vagy a „fekete zászló”, amik ugyebár egyáltalán nem jellemzőek rám - mesélte.

drew b
Fotó: Getty Images Hungary

Később a szóban forgó férfi sírva hívta fel telefonon azzal, hogy ő rongálta-e meg a járművet, a színésznő persze azonnal letagadta bűnösségét. Az adásban azt is elárulta, hogy akkor igazán édes volt számára a bosszú, valamint kuncogott azon, hogy most kiderült, valóban ő volt a tettes.

Drew Barrymore lányai

Drew Barrymore-nak két lánya született, Olive 2012-ben, Frankie 2014-ben látta meg a napvilágot. Nézd, milyen nagyok már!

Drew Barrymore kisebbik lánya a színésznő kiköpött mása: Frankie bájos gyermek

Mutatjuk Drew Barrymore ritkán látott lányait.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük