Drew Barrymore kisebbik lánya a színésznő kiköpött mása: Frankie bájos gyermek
Mutatjuk Drew Barrymore ritkán látott lányait.

drew barrymore cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Drew Barrymore és Will Kopelman 2012-ben házasodtak össze, két lányuk született, Olive 2012-ben, Frankie 2014-ben látta meg a napvilágot.

A házasságuk sajnos nem működött, így 2016-ban végleg elváltak útjaik, ám a lányaikat közösen nevelik továbbra is.

Drew Barrymore kisebbik lánya nagyon hasonlít a színésznőre

A 45 éves sztár közösségi oldalára évente csak három-négy fotót posztol gyermekeiről, így a kislányokat csak elvétve láthatják a rajongók. Legutóbb egy lesifotósnak sikerült pár képet készítenie a színésznőről és a lányokról. 

drew barrymore lánya
Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

A kisebbik, Frankie le sem tagadhatná híres édesanyját, hirtelen ránézésre úgy fest, mint az E. T., a földönkívüli Gertie-je, akit még Barrymore formált meg, csupán hétéves volt, amikor 1982-ben a mozikba került Steven Spielberg legendás alkotása. 

Ezen a felvételen nagyobbik lánya, Olive is látható, húgához hasonlóan ő is sokat nőtt, mióta utoljára láthattuk őket.

drew barrymore lányai 1
Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

2019-ben lányaival kapcsolatban elmesélte a Today show-ban, eleinte még annak gondolatától is kirázta a hideg, hogy egyszer csemetéi a nyomdokaiba lépnek, ezzel is folytatják a családi hagyományt. Drew Barrymore felmenői között több színész is volt.

- Amikor a lányok megszülettek, azt hiszem, megszállottja lettem annak, hogy mindent másképp csináljak náluk. Már majdnem beléjük sulykoltam, hogy a színészet az az ördögtől való. Eleinte azt vallottam: "a lányaim nem lehetnek színészek! Szó sem lehet róla." Végül rájöttem, hogy ez egy nagyszerű családi örökség nálunk, én is egy Barrymore vagyok. A családomban több generációra visszamenőleg rengetegen színészkedtek - magyarázta.

Elmondta, már most látja, hogy mind a két lányában Barrymore-vér csörgedezik, Frankie-nek és Olive-nak is jó érzéke van arra, hogy előadjanak és szórakoztassanak. Ennek ellenére a lányoknak normális gyerekkort akar, nem engedné őket, hogy már most, ilyen fiatalon mozifilmekben szerepeljenek. Amint 18 évesek lesznek, onnantól kezdve a sztár nem szól abba bele, hogy gyermekei élnek-e a színészkedés lehetőségével.

Adam Sandler felesége gyönyörű nő

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű asszonyt vett feleségül Adam Sandler 2003-ban.

Ezt is szeretjük