Drew Barrymore smink nélküli szeflit posztolt 47. szülinapján: eszébe nem jutna plasztikáztatni

Drew Barrymore szülinapos szelfijét imádták a rajongók.

drew-barrymore-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Drew Barrymore február 22-én ünnepelte 47. születésnapját, ennek alkalmából egy csodálatos, smink nélküli felvételt posztolt magáról, szúrta ki a People magazin.

A színésznő sosem azon sztárok közé tartozott, aki az idő haladtával kés alá feküdt volna, a természetesség híve, büszke minden ráncára és az életkorára is, ezzel a felfogásával rengeteg nőt inspirál arra, hogy ők is fogadják el magukat úgy, ahogy vannak.

Drew Barrymore a természetesség híve

Barrymore smink nélküli szelfijét több mint negyedmillió ember lájkolta, rengeteg szülinapi jókívánságot kapott, jó barátnője, Reese Witherspoon is kommentelt a fotója alá.

Még 2021 februárjában vallott arról, hogy sosem plasztikáztatott, erről a saját talkshow-jában mesélt.

Sosem csináltattam meg semmit az arcomon, és nem is szeretnék ezzel próbálkozni. Bár úgy tartja a mondás, hogy soha ne mondd, hogy soha. Az a helyzet, hogy sokat törődöm az arcommal, és úgy érzem, hogy ez még mindig releváns az életemben. Ismerem magam, hajlamos vagyok a függőségre - fogalmazta akkor, majd poénosan hozzátette, ha ma kapna egy botoxinjekciót, pár nap múlva már úgy nézne ki, mint Jocelyn Wildenstein, aki milliókat költött plasztikai beavatkozásokra, Amerikában csak macskanőként utalnak rá a lapok.

Az Entertainment Tonighton keresztül válaszolt rajongói kérdésekre még 2021 áprilisában, akkor valaki megkérdezte tőle, hogyan kezeli az öregedést, és hogy tud magabiztos maradni a bőrében.

Valahogy már gyerekként tudtam, hogy a hiúságoddal csak veszíthetsz. Inkább a belsőnkkel kéne foglalkoznunk ahelyett, hogy ezekre a lehetetlen szépségideálokra figyelnénk, amelyek már sok nőt az őrületbe kergettek. Azt gondolom, bármilyen korban is jársz, minél magabiztosabb vagy, annál szebbé válsz - magyarázta.

Egy másik rajongó arra volt kíváncsi, ha visszamehetne az időbe, melyik korszakát élné újra, erre büszkén azt válaszolta, nem térne vissza a múltba.

- Tudom, hogy unalmas válasz, de igaz. Azt hiszem, ez a mai a legjobb napom eddig. Annyira büszke vagyok erre, mert sokkal nyugodtabb, bölcsebb, okosabb vagyok, és még mindig idióta vagyok, és továbbra is nagyon sokat kell tanulnom - jegyezte meg viccesen.

Conchita paróka és smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az elmúlt években Conchita.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük