Drew Barrymore smink nélküli szeflit posztolt 47. szülinapján: eszébe nem jutna plasztikáztatni
Drew Barrymore szülinapos szelfijét imádták a rajongók.

drew-barrymore-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Drew Barrymore február 22-én ünnepelte 47. születésnapját, ennek alkalmából egy csodálatos, smink nélküli felvételt posztolt magáról, szúrta ki a People magazin.

A színésznő sosem azon sztárok közé tartozott, aki az idő haladtával kés alá feküdt volna, a természetesség híve, büszke minden ráncára és az életkorára is, ezzel a felfogásával rengeteg nőt inspirál arra, hogy ők is fogadják el magukat úgy, ahogy vannak.

Drew Barrymore a természetesség híve

Barrymore smink nélküli szelfijét több mint negyedmillió ember lájkolta, rengeteg szülinapi jókívánságot kapott, jó barátnője, Reese Witherspoon is kommentelt a fotója alá.

Még 2021 februárjában vallott arról, hogy sosem plasztikáztatott, erről a saját talkshow-jában mesélt.

Sosem csináltattam meg semmit az arcomon, és nem is szeretnék ezzel próbálkozni. Bár úgy tartja a mondás, hogy soha ne mondd, hogy soha. Az a helyzet, hogy sokat törődöm az arcommal, és úgy érzem, hogy ez még mindig releváns az életemben. Ismerem magam, hajlamos vagyok a függőségre - fogalmazta akkor, majd poénosan hozzátette, ha ma kapna egy botoxinjekciót, pár nap múlva már úgy nézne ki, mint Jocelyn Wildenstein, aki milliókat költött plasztikai beavatkozásokra, Amerikában csak macskanőként utalnak rá a lapok.

Az Entertainment Tonighton keresztül válaszolt rajongói kérdésekre még 2021 áprilisában, akkor valaki megkérdezte tőle, hogyan kezeli az öregedést, és hogy tud magabiztos maradni a bőrében.

Valahogy már gyerekként tudtam, hogy a hiúságoddal csak veszíthetsz. Inkább a belsőnkkel kéne foglalkoznunk ahelyett, hogy ezekre a lehetetlen szépségideálokra figyelnénk, amelyek már sok nőt az őrületbe kergettek. Azt gondolom, bármilyen korban is jársz, minél magabiztosabb vagy, annál szebbé válsz - magyarázta.

Egy másik rajongó arra volt kíváncsi, ha visszamehetne az időbe, melyik korszakát élné újra, erre büszkén azt válaszolta, nem térne vissza a múltba.

- Tudom, hogy unalmas válasz, de igaz. Azt hiszem, ez a mai a legjobb napom eddig. Annyira büszke vagyok erre, mert sokkal nyugodtabb, bölcsebb, okosabb vagyok, és még mindig idióta vagyok, és továbbra is nagyon sokat kell tanulnom - jegyezte meg viccesen.

Conchita paróka és smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az elmúlt években Conchita.

Ezt is szeretjük