Donald Trump így űzött gúnyt Joe Bidenből: kiakadt, mi történt a királynő temetésén az elnökkel
Donald Trump kiakadt azon, hogy Joe Biden milyen hátul ült Erzsébet királynő temetésén.

donald-és-joe-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap tartották meg Erzsébet királynő temetését, amelyre számos politikus és világvezető kapott meghívást. Az Amerikai Egyesült Államok elnökeként természetesen Joe Biden is meghívást kapott, a first lady, Jill Biden úgyszintén.

Bár a házaspár autója dugóba került, végül időben odaértek a Westminster-apátságban tartott ceremóniára.

Donald Trump reakciója Joe Bidenre, aki részt vehetett Erzsébet királynő temetésén

Bidenéket nem az első sorok valamelyikére ültették, a 14. sorban foglaltak helyet, amit Donald Trump is kiszúrt, azonnal reagált is erre, írta meg a Daily Mail

GettyImages-1243350733
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Bár az egykori amerikai elnököt kitiltották a Twitterről, ahol egykor rendszeresen megosztotta gondolatait, a Truth Social közösségi oldalon elérhető a profilja, így ott írja le cenzúrázatlanul, amit gondol. Bidenék esetében sem finomkodott.

- Ez történt Amerikával mindössze két rövid év alatt. Nincs tisztelet! Azonban ez jó alkalom az elnökünk számára, hogy megismerje egyes harmadik világbeli országok vezetőit. Ha én lennék most az elnök, nem ültettek volna engem olyan hátra, és az országunk sokkal másabb lenne, mint most! - fogalmazta.

Trump hozzátette, mint ahogy az ingatlanpiacban, így a politikában és az életben is az elhelyezkedés számít igazán.

GettyImages-1420629540
Fotó: Spencer Platt / Getty Images Hungary

Bidenék előtt Lengyelország vezetője, Andrzej Duda és felesége, Agata foglaltak helyet. Mögöttük Petr Fiala cseh miniszterelnök ült. A first lady mellett Svájc elnöke,  Ignazio Cassis volt.  A protokollszabályok szerint a Nemzetközösség vezetői előnyben részesülnek a világ többi részének vezetőivel szemben, pont ezért Biden kilenc sorral hátrébb ült a kanadai elnöknél, Justin Trudeau-nál.

Donald Trump Erzsébetet több alkalommal méltatta az elmúlt napokban, még a Daily Mailnek is írt egy külön véleménycikket, amelyben megfogalmazta, élete egyik legkülönlegesebb megtiszteltetése volt, hogy Őfelségével időt tölthetett. Már gyerekkora óta tisztelte őt, hiszen skót származású édesanyja is rajongott a királynőért.

Előkelőségek és politikusok Erzsébet királynő temetésén

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen előkelőségek és politikusok vettek részt Erzsébet királynő temetésén.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük