A szökött dubaji hercegnő is ott volt Erzsébet királynő temetésén: Haya évek óta nem mutatkozott nyilvánosan
Haya hercegnő sem hagyta ki Erzsébet királynő temetését.

haya-és-erzsébet-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptember 19-én tartották meg Erzsébet királynő temetését, két templomi szertartást is szerveztek, délben a londoni Westminster-apátságban, délután a windsori Szent György-kápolnában vettek végső búcsút Anglia leghosszabb ideig uralkodó királynőjétől. A szertartásokon nemcsak a családtagok, hanem előkelőségek és politikusok is megjelentek a világ minden pontjáról.

Haya hercegnő is ott volt Erzsébet királynő temetésén

Haya hercegnő testvérével, Hasszán bin Talal jordán herceggel utazott Windsorba, hogy végleg elbúcsúzhasson az uralkodónőtől. Szoros kapcsolatot ápoltak, közös vonásaik is voltak, hiszen mindketten rajongtak a lovakért. A hercegnő még 2019-ben került a világsajtó középpontjába, a dubaji Mohammed bin Rasid Al Maktoum sejk hatodik feleségeként kivett a családi kasszából 11,2 milliárd forint értékű összeget, majd két gyermekével, Jalilával és Zayeddel megszökött.

Az előkelőség azért harcolt éveken át a Londoni Legfelsőbb Bíróságon, hogy megszerezze a gyermekei felügyeleti jogát, illetve büntetőeljárás induljon volt férje ellen. Tavaly végül a bíróság az ő javára döntött. Utoljára 2020-ban fotózták le ügyvédje társaságában Londonban, így már több mint két éve nem mutatkozott a nyilvánosság előtt.

A Daily Mail megtudta, hogy a temetés előtti este volt férje a Buckingham-palotában találkozott III. Károly királlyal, hogy részvétét nyilvánítsa neki.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen előkelőségek és politikusok vettek részt Erzsébet királynő temetésén.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük