A szökött dubaji hercegnő is ott volt Erzsébet királynő temetésén: Haya évek óta nem mutatkozott nyilvánosan

Haya hercegnő sem hagyta ki Erzsébet királynő temetését.

haya-és-erzsébet-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szeptember 19-én tartották meg Erzsébet királynő temetését, két templomi szertartást is szerveztek, délben a londoni Westminster-apátságban, délután a windsori Szent György-kápolnában vettek végső búcsút Anglia leghosszabb ideig uralkodó királynőjétől. A szertartásokon nemcsak a családtagok, hanem előkelőségek és politikusok is megjelentek a világ minden pontjáról.

Haya hercegnő is ott volt Erzsébet királynő temetésén

Haya hercegnő testvérével, Hasszán bin Talal jordán herceggel utazott Windsorba, hogy végleg elbúcsúzhasson az uralkodónőtől. Szoros kapcsolatot ápoltak, közös vonásaik is voltak, hiszen mindketten rajongtak a lovakért. A hercegnő még 2019-ben került a világsajtó középpontjába, a dubaji Mohammed bin Rasid Al Maktoum sejk hatodik feleségeként kivett a családi kasszából 11,2 milliárd forint értékű összeget, majd két gyermekével, Jalilával és Zayeddel megszökött.

Az előkelőség azért harcolt éveken át a Londoni Legfelsőbb Bíróságon, hogy megszerezze a gyermekei felügyeleti jogát, illetve büntetőeljárás induljon volt férje ellen. Tavaly végül a bíróság az ő javára döntött. Utoljára 2020-ban fotózták le ügyvédje társaságában Londonban, így már több mint két éve nem mutatkozott a nyilvánosság előtt.

A Daily Mail megtudta, hogy a temetés előtti este volt férje a Buckingham-palotában találkozott III. Károly királlyal, hogy részvétét nyilvánítsa neki.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen előkelőségek és politikusok vettek részt Erzsébet királynő temetésén.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük