Donald Trump házassága ilyen valójában: Melania volt asszisztense meglepő dolgokat állít róluk

Donald és Melania Trump kapcsolata nem olyan rideg, amilyennek az tűnik.

trump-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald Trump és Melania Trump házasságáról az elmúlt években számtalan ember nyilatkozott, nem csoda, hogy érdekli a médiát a kettejük viszonya, hiszen nem egy alkalommal kapták lencsevégre, ahogy az egykori first lady látványosan elhúzta a kezét a volt elnökétől.

Olyan történetek is napvilágra kerültek, amelyek arról szóltak, hogy Trump félrelépett, például Stormy Daniels azt állította, hogy azután szűrte össze a levet az üzletemberrel, miután Melania 2006-ban a világra hozta fiukat, Barront. Egyes emberek már sajnálták Melaniát, és olyan dolgokat terjesztettek róla, hogy a házasságukat egy csapdának éli meg, és alig várja, hogy elváljanak. Az egykori first lady volt legjobb barátnője és extanácsadója, Stephanie Winston Wolkoff szerint nincs itt semmiféle csapdáról szó, az emberek teljesen félreértelmezik a házaspár viselkedését, magyarázta a Hollywood Life-nak adott podcastinterjújában.

Donald és Melania Trump kapcsolata nem olyan rideg, amilyennek tűnik

Stephanie Winston Wolkoff és Melania Trump 15 éven át ápoltak szoros barátságot, 2020 szeptemberében Melania and Me címmel jelentetett meg egy könyvet, ami a kapcsolatukról szólt. A nő sok mindent tapasztalt a másfél évtized alatt, így jól ismeri a Trump házaspárt. Sokáig abban a hitben élt, hogy az egykori first lady más, mint a család többi tagja, de később kiábrándult belőle, és rájött, hogy semmivel sem különb a férjénél. Úgy véli, távol áll az igazságtól, hogy tényleg annyira elhidegült a viszonyuk, amilyennek ábrázolta őket a média az elmúlt években.

GettyImages-522829190
Fotó: Spencer Platt / Getty Images Hungary

- Igazából nagyon szoros a kapcsolatuk. Mindent nyíltan megvitatnak, de főleg stratégiai szempontból. Nincs köztük ordítozás, kiabálás, veszekedés, vagyis én ilyeneknek nem voltam a szemtanúja. A kapcsolatuknak megvan a maga stratégiája - magyarázta, majd hozzátette, hogy a házasságukban minden apró lépést előre kiszámítanak.

Szerinte az sem véletlen, hogy Melania az elmúlt években ellökte magától Trump kezét, lényegében ezt mindig figyelemelterelés miatt tették. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Bármit is csinálnak, azt mindig egy-egy cél érdekében teszik, nehéz ezt elhinni, de tényleg így működnek.

Még egy rövid történetet is felidézett róluk, amely azt igazolja, hogy Trump legfőbb támogatója a felesége.

- Gondolom, van köztük egy kölcsönös megértés a másik felé, azt hiszem, ahogy Melania kifejezi a szeretetét, az az, amikor dicséri a férjét, és elmondja neki, milyen csodálatos és nagyszerű ember valójában. Egyszer Washingtonból New Yorkba tartottunk kocsival, a férje egy gyűlésén volt akkor. Donald mindig a feleségét hívta fel először ilyen esetekben, nem számított, hogy pontosan hol tartózkodott akkor Melania. A legelső dolog amit megkérdezett tőle, az ez volt: "Helló, bébi! Hogyan kéne csinálnom szerinted?" Mintha a beleegyezésére várt volna. Szóval a kettejük kapcsolata arról szól, hogy Melania elmondja a férjének, mit hogyan tegyen, de emellett odafigyel, hogy közben bátorítsa és éltesse.

GettyImages-1176699785
Fotó: Fairfax Media / Getty Images Hungary

Hozzátette, Melania Trump pontosan tudja, mi zajlik körülötte, tisztában van vele, kihez ment feleségül 2005-ben.

- Fontos azt megérteni, hogy Melania a volt elnök legnagyobb támogatója, a Fehér Házban is ő volt az egyetlen, aki sosem félt tőle.

Melania Trump legszebb ruhái

Melania Trump számos gyönyörű kreációban tündökölt, amíg first lady volt.

Ezt is szeretjük