Donald Trump ezt hagyta ott maga után a Fehér Házban: Joe Biden ki is akadt rajta
Donald Trump golf iránti szenvedélye miatt akadt ki Joe Biden.

joe-biden-donald-trump-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joe Bident 2021 januárjában iktatták be, azóta hivatalosan is ő az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Családjával csak a beiktatási ceremónia után költözhettek be a Fehér Házba.

Elődje, Donald Trump már napokkal előtte elhagyta az elnöki rezidenciát. Bár minden személyes tárgyat elvitt, azonban volt egy dolog, amit ott hagyott, derült ki a Peril című könyvből, amit Bob Woodward Pulitzer-díjas újságíró készített el, írta meg a Hollywood Life. A kiadvány Trump elnökségének végét és Biden elnökségi idejének kezdetét dolgozza fel.

Donald Trump ezzel a húzásával akasztotta ki Joe Bident

Amikor Biden először tette be a lábát a Fehér Házba, feltérképezte a területet, ami teljesen természetes, hiszen mégis ez a rezidencia lett legalább négy évre az otthona. Az egyik szobában Trump felállított egy komplett virtuális golfszimulátort, amit nem vitt magával, természetesen ezt idővel Biden is felfedezte.

GettyImages-801987348
Fotó: Alex Wong / Getty Images Hungary

- Egyik este Biden besétált egy szobába, ahol egy hatalmas videóképernyő borította be a falat. Relaxálás céljából Trump ezen a szimulátoron a világ leghíresebb golfpályáin játszott - olvasható a könyvben.

Biden teljesen kiakadt, és nem hagyta ezt szó nélkül, az alábbi káromkodás hagyta el a száját:

- Micsoda kib***ott se***ej!

Trumpról köztudott, hogy a golfozás az első számú hobbija, 1999-ben Palm Beachen alapította meg a Trump International Golf Clubot, azóta több más amerikai városban, például Washingtonban és Los Angelesben is van külön klubja. Vérbeli üzletember lévén külföldön is terjeszkedett, Skóciában, Írországban és Dubajban is létrehozott ilyen létesítményeket, várhatóan Indonéziában, Balin és Lidóban is nyit majd egy-egy új klubot.

GettyImages-1230841269
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

A szerző szerint a váltási szakaszban Bidennek és az embereinek annyira elege volt Trumpból, hogy még a nevét sem szabadott kimondani, inkább kerülték a T betűs szót. Amikor az elnök beköltözött a Fehér Házba, nem szeretett ott lenni, sírhelyként tekintett az épületre.

- Magányos és rideg volt a ház. A vírus lehetetlenné tette a társadalmi eseményeket, legalábbis az elején. Az elnök jobban szeretett Delaware-ben pihenni az unokáival.

Melania Trump legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak szerintünk Melania Trump legszebb szettjei, amíg ő volt a first lady.

Ezt is szeretjük