Csupán 20 közös képük van! Dolly Parton férje 50 éve kerüli a nyilvánosságot
A férfi most úgy döntött, ideje színpadra állnia híres neje mellett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dolly Parton, aki jövő januárban lesz 70 éves, és férje, Carl Dean 2016 májusában ünneplik majd az 50. házassági évfordulójukat, vagy ahogy itthon szokás mondani, az aranylakodalmukat.

Az énekesnő és a férfi 1966. május 30-án keltek egybe, azóta azonban alig látták őket együtt. Ennek oka, hogy Dean egyszerűen utálja a nyilvánosságot, ezért mindig igyekezett a háttérben maradni.

Együtt lépnek fel jövőre

Mivel a férfi irtózik a rivaldafénytől, az elmúlt 50 évben csupán 20 olyan fotó jelent meg az újságokban, amelyen Dolly és férje együtt látható.

Ha ez még nem lenne elég, Dean arra sem volt hajlandó, hogy egynél többször megnézze feleségét előadás közben, mindeddig csupán egy koncertjén volt.

Ennek ellenére az énekesnő imádja a férjét, és többször nyilatkozta, hogy valójában egy nagyon figyelmes, romantikus alkat, aki időnként versekkel és más apró figyelmességekkel lepi őt meg, attól függetlenül, hogy van-e rá valamilyen különleges alkalom.

Az aranylakodalom bizonyára a férfi számára is sokat jelent, mert az énekesnő keresztlányától, Miley Cyrustól úgy tudni, jövőre az évfordulón a férj is színpadra fog állni feleségével, hogy együtt ünnepeljenek.

Dolly Parton egyik leghíresebb slágere az 1973-as Jolene - ez egy szerelmi háromszögről szól, amelybe ő és férje keveredett akkoriban. Az énekesnő a dalban arra kéri a szeretőt, hogy ne ragadja el a férjét csak azért, mert képes rá.

Mivel Dean soha nem adott interjút, és nem támogatta nyilvánosan feleségét, gyakran felröppent a pletyka, miszerint házasságuk nem is valódi, Dolly csupán leplezni szeretné, hogy igazából leszbikus, és gyerekkori barátnőjébe, Judy Ogle-ba szerelmes.

- Egy férfi asszonya vagyok - válaszolta egyszer röviden és tömören ezekre a vádaskodásokra.

Ezt is szeretjük