Dolly Parton 75 évesen újra Playboy-nyuszi lett: az énekesnő tarolt az Instagramon
Dolly Parton a bevállalós szettel férjét lepte meg a születésnapján.

dolly-parton-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dolly Partont sokan élő legendaként emlegetik. A nyolcszoros Grammy-díjas és kétszeres Oscar-jelölt énekesnő a countryzene nagyasszonyaként vonult a történelembe. Nem csak munkássága miatt csodálják millióan, fiatalosságával és 55 éve tartó boldog házasságával is kivívta, hogy rajongói felnéznek rá.

1966 óta él a lehető legnagyobb harmóniában üzletember férje, Carl Dean oldalán. A férfi születésnapján közzétett Instagram-poszt alapján pedig már tudjuk, mi lehet a titkuk. Öt évtized után sem hagyják, hogy kapcsolatukban kihunyjon a tűz.

Dolly Parton 75 évesen Playboy-nyuszi jelmezben

A férfi július 20-án ünnepelte 79. születésnapján, melynek alkalmából felesége különleges meglepetést eszelt ki. Mivel férje imádta, amikor 1978-ban a Playboy-címlapján láthatta viszont, úgy döntött, feleleveníti azokat az időket. 75 esztendősen újra magára öltötte az ikonikus fekete-fehér szettet és a nyuszi füleket, így csináltatott magáról egy dögös fotósorozatot. Mindezt az oldalán egy videóban mutatta meg a követőinek, akik imádták ezért a húzásért.

- Biztosan csodálkoztok, miért vagyok így öltözve. Nos, azért, mert ma van a férjem születésnapja. Néhányan biztosan emlékeztek rá, hogy régebben azt nyilatkoztam, 75 évesen újra a Playboyban fogok pózolni, hát 75 vagyok, de a magazin már megszűnt. De a férjem imádta az eredeti címlapot, szóval megpróbáltam ezzel kedveskedni neki, aki 55 év után is azt gondolja, hogy dögös csaj vagyok - magyarázta a kisfilmben.

Ahogy arra számítani lehetett, a kommentelők az egekbe magasztalták mindezért. Példaértékűnek tartják kedvencük magabiztosságát, és azt, milyen elkötelezetten imádja élete párját.

Így nézett ki 1978-ban a Playboy magazin eredeti fotózásán.
Így nézett ki 1978-ban a Playboy magazin eredeti fotózásán.
Fotó: Harry Langdon / Getty Images Hungary

"Ilyen házasságot akarok, mint a tiéd! Isten áldjon Carllal együtt, még legalább 50 évnyi mókát kívánok nektek!"

"Ez lenyűgöző! És meg kell, hogy mondjam, egy cseppet sem öregedtél, ugyanolyan dögös vagy, mint az eredeti címlapon!"

"Ha felnövök, olyan menő akarok lenni, mint te!" - írták a hozzászólók.

Sharon Stone bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted a 63 éves Sharon Stone bikinis és fürdőruhás fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük