Drámai változáson esett át Cameron Diaz
A hollywoodi díva eddig tökéletes megjelenéséről volt híres, most viszont mintha Britney nyomdokaiba lépett volna.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cameron Diaz eddig szinte kizárólag a szépség megtestesítője volt a filmvásznon, ami nem csoda, hiszen modellségből váltott színészkedésre, amit nem is csinál rosszul.


Debütálása 1994-ben, 21 évesen a Maszkban, Jim Carrey oldalán történt, és alakításával olyannyira meg voltak elégedve, hogy ezután sorra kapta a szerepeket olyan, többnyire vígjátékokban, mint az Álljon meg a nászmenet, a Ronda ügy, a Keresd a nőt! vagy a legutóbbi, a Míg a jackpot el nem választ, Ashton Kutcher oldalán.

Jaj, hol a haj?

Ezért is döbbentett meg mindenkit nemrég, amikor is kopaszon kapták lencsevégre a szöszi színésznőt.

Az ember hirtelenjében akár azt is gondolhatta azt is, hogy édesapja közelmúltbéli elvesztése boríthatta ki úgy, hogy – Britney-hez hasonlóan, aki tavaly nagy feltűnést keltett fejborotválásával – lenyírta szőke hajtincseit.

Szerencsére kiderült, hogy pusztán egy drámai szerep kedvéért vált átmenetileg tarfejűvé a szépséges sztár a My Sister’s Keeper című moziban, melyet Nick Cassavetes színész-rendező jegyez.

Diaz egy olyan anyát formál meg, akinek kislánya a leukémiás kezelés következtében elveszítette hajkoronáját, ezért hogy biztosítsa őt anyai támogatásáról, ő maga is kopaszra nyiratkozik.

Természetesen sem Diaznak, sem pedig a lányát alakító Sofia Vassilievának – az ifjú hölgyet a Médium című sorozatban láthatta a magyar közönség – nem kellett megszabadulnia természetes fejdíszétől, pusztán egy különleges gumisapkával érték el, hogy kopasznak tűnjenek.

Mindeközben a 35 éves színésznő, aki másfél éve szinglinek számít, Justin Timberlake-kel való szakítása után, igyekszik megtalálni az igazit, de nem mindenáron.

- Sokan hajlamosak azt hinni, ha az ember szingli, akkor tökéletlen. Ez nem igaz. Vannak például olyan kapcsolatok, amelyektől tökéletlenné válhatnék, de ilyenekbe nem akarok belemenni – vallotta.

Ezt is szeretjük