Diana hercegnő Naomi Campbellel lepte meg Vilmost: a herceg nagyot nézett, amikor a modell várta haza
Vilmos herceg ezt a szülinapi ajándékot egy életre megjegyezte.

diana-hercegnő-naomi-campbell
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnőt nem véletlenül csodálták annyian: melegszívűsége, közvetlensége és gyermekei iránt tanúsított odaadása miatt vált a királyi család egyik legnépszerűbb tagjává. 

Károly felesége nagylelkűségéről is híres volt, valamint az is napvilágra került róla az elmúlt esztendőkben, hogy imádott kedveskedni szeretteinek. 

Diana hercegnő Naomi Campbellel lepte meg Vilmost a születésnapján

A legkülönfélébb módokat talált ki arra, mivel ajándékozhatná meg őket. Órákat töltött azzal, hogy kitalálja, mi kerüljön a karácsonyfa alá, hiszen sosem akart unalmas dolgokat választani. Imádta a humoros csecsebecséket, például egyszer hamis kutyagumit adott Harrynek, hogy megtréfálja - árulta el egykori inasa, Paul Burrell 2018-ban a Daily Express interjújában.

diana hercegnő vilmos
Fotó: Anwar Hussein / Getty Images Hungary

A kreativitása nem csak vicces kis tárgyakban merült ki. Minden igyekezetével azon volt, hogy fiainak a lehetőségeihez mérten a lehető legnormálisabb körülményeket biztosítsa. Azt szerette volna, hogy annak ellenére, hogy a brit királyi családba születtek, ugyanazokat tapasztalhassák meg, mint amiket kortársaik. Így nem volt ritka, hogy édesanyjuk spontán kiruccanásokat szervezett Disneylandbe, sőt olykor a McDonald’s kínálatából rendelt nekik vacsorát.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Noha azon volt, hogy Harry és Vilmos átlagos gyerekekként nőjenek fel, azért néha bevetette kapcsolatait, és olyan meglepetéseket szervezett, ami a legkevésbé sem nevezhető hétköznapinak. Vilmost például egyik születésnapján olyan szupermodellekkel köszöntötte, mint Naomi Campbell. Az ominózus napot maga a manöken idézte fel a No Filter with Naomi című YouTube-show-jában. 

naomi-campbell-vilmos-diana
Fotó: Getty Images Hungary

- Claudia Schifferrel és Christy Turlingtonnal mentünk át az otthonukba, már azelőtt meg kellett érkeznünk, hogy Vilmos hazaért az iskolából. Emlékszem, odaértünk, és nem tudtuk, pontosan mi lesz a feladatunk, mit kell majd csinálnunk. Diana pedig annyira kedves volt, csak annyit mondott: "oké", a puszta jelenlétünkkel akarta meglepni a fiát. Egyszerűen nem lehetett nem imádni őt - áradozott a modell.

Vilmos sem felejtette el, hogy születésnapján micsoda illusztris hölgykoszorú várta haza.

- Teljesen, totálisan zavarban voltam. Ez a születésnap egy olyan emlék, ami az idők végezetéig velem marad - mesélte a Diana, Our Mother: Her Life and Legacy című, 2017-es dokumentumfilmben.

Diana hercegnő Budapesten

Diana hercegnő és Károly herceg 1990 májusában tett látogatást hazánkban, Göncz Árpád egykori köztársasági elnök fogadta a hercegi párt. Képes összeállításunkban olyan fotókat láthatsz Diana hercegnőről, amelyek Budapesten készültek róla.

Ezt is szeretjük