Diana hercegnő Naomi Campbellel lepte meg Vilmost: a herceg nagyot nézett, amikor a modell várta haza

Vilmos herceg ezt a szülinapi ajándékot egy életre megjegyezte.

Diana hercegnő és Naomi Campbell meglepetése
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Diana hercegnőt nem véletlenül csodálták annyian: melegszívűsége, közvetlensége és gyermekei iránt tanúsított odaadása miatt vált a királyi család egyik legnépszerűbb tagjává. 

Károly felesége nagylelkűségéről is híres volt, valamint az is napvilágra került róla az elmúlt esztendőkben, hogy imádott kedveskedni szeretteinek. 

Diana hercegnő Naomi Campbellel lepte meg Vilmost a születésnapján

A legkülönfélébb módokat talált ki arra, mivel ajándékozhatná meg őket. Órákat töltött azzal, hogy kitalálja, mi kerüljön a karácsonyfa alá, hiszen sosem akart unalmas dolgokat választani. Imádta a humoros csecsebecséket, például egyszer hamis kutyagumit adott Harrynek, hogy megtréfálja - árulta el egykori inasa, Paul Burrell 2018-ban a Daily Express interjújában.

diana hercegnő vilmos
Fotó: Anwar Hussein / Getty Images Hungary

A kreativitása nem csak vicces kis tárgyakban merült ki. Minden igyekezetével azon volt, hogy fiainak a lehetőségeihez mérten a lehető legnormálisabb körülményeket biztosítsa. Azt szerette volna, hogy annak ellenére, hogy a brit királyi családba születtek, ugyanazokat tapasztalhassák meg, mint amiket kortársaik. Így nem volt ritka, hogy édesanyjuk spontán kiruccanásokat szervezett Disneylandbe, sőt olykor a McDonald’s kínálatából rendelt nekik vacsorát.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Noha azon volt, hogy Harry és Vilmos átlagos gyerekekként nőjenek fel, azért néha bevetette kapcsolatait, és olyan meglepetéseket szervezett, ami a legkevésbé sem nevezhető hétköznapinak. Vilmost például egyik születésnapján olyan szupermodellekkel köszöntötte, mint Naomi Campbell. Az ominózus napot maga a manöken idézte fel a No Filter with Naomi című YouTube-show-jában. 

naomi-campbell-vilmos-diana
Fotó: Getty Images Hungary

- Claudia Schifferrel és Christy Turlingtonnal mentünk át az otthonukba, már azelőtt meg kellett érkeznünk, hogy Vilmos hazaért az iskolából. Emlékszem, odaértünk, és nem tudtuk, pontosan mi lesz a feladatunk, mit kell majd csinálnunk. Diana pedig annyira kedves volt, csak annyit mondott: "oké", a puszta jelenlétünkkel akarta meglepni a fiát. Egyszerűen nem lehetett nem imádni őt - áradozott a modell.

Vilmos sem felejtette el, hogy születésnapján micsoda illusztris hölgykoszorú várta haza.

- Teljesen, totálisan zavarban voltam. Ez a születésnap egy olyan emlék, ami az idők végezetéig velem marad - mesélte a Diana, Our Mother: Her Life and Legacy című, 2017-es dokumentumfilmben.

Diana hercegnő Budapesten

Diana hercegnő és Károly herceg 1990 májusában tett látogatást hazánkban, Göncz Árpád egykori köztársasági elnök fogadta a hercegi párt. Képes összeállításunkban olyan fotókat láthatsz Diana hercegnőről, amelyek Budapesten készültek róla.

Diana hercegnő hófehér estélyiben keltett feltűnést Budapesten: 30 évvel ezelőtt járt hazánkban

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük